Django Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Хе-хе помня беше отдавна , на концерта на Стив Вай тука в София . Пича които озвучаваше сцената от централния пулт в зала 1 на НДК се оказа голям фен и ни подари на мен и на още 2 приятели по 2 перца . Оригинални на Steve Vai и Billy Sheehan Беше голям кеф и късмет че седяхме точно зад него . Иначе свирия стандартно 1.14 мм , 2.00 мм и 3.00 мм - Jim Dunlop USA Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Fender - 0,88 1,00 Dunlop - 2.00 Alice - 1,20 1,50 За кухарката някои по-тънки на Fender, Dunlop, Stagg... И бонус - перце от Marcel Schmier от концерта на Destruction в София. Пича ми го даде след Life Without Sense. Цитирай
sevenstring Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Напоследък с Dunlop Ultex 1.0. Материалът е ... много фино грапав ли, порест ли, не знам как да се изразя, но със сигурност дава много по-добро сцепление от обикновените пластмасови перца. Също така е малко по-твърд и лек и тоноизвличането е по-чисто и ясно, което се отразява добре на китарите ми с по-дълбок или мътен звук (махагон и липа). По същата причина обаче изглежда не са подходящи за китари с по-тънък и звънтящ звук, поне доколко съдя по страт копието, което имам. Не съм ги виждал в България, миналата година си го поръчах от Щатите ... а може и да ги има вече ... Цитирай
BlueZone Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Аз преди 2-3 години открих едни перца на Planet Waves - Duralin 0.84 mm, дето така ми паснаха, че не ги сменям за никакви други: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Последното ми откритие! (последното вдясно) Най-яката за мен ултем материя, .80 дебелина, джаз размер... ПЪРФЕКТ! Цитирай
fLiSk Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Аз се пристрастих към Dunlop Gator лилавите 0.96 мм Имам и други но обикновено ми е терсене ако не са такива Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 И аз имам няколко на Planet Waves, наистина са яки. Цитирай
sasog Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Aз днес напазарувах сигничър перца на Сатриани Planet Waves JS Medium (0.71mm), черни, с картинки, рисувани от самия си Сач . Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 JS Heavy , Dunlop Jazz III и Big Stubby 3 mm (2 mm понякога) Цитирай
Nordon Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 @BabyThomas и @BlueZone Тез изглждат доооста добри, особено избора на томас, няк'ви идеаи откъде мога да си набавя такива? Иначе копам с едно Jazz3 XXL, което за ососбено бързи пасажи не става, защото е с прекалено голяма площ (или на мен поне така ми идва ). Обичам си и стандартните Jazz3, ама ги изпогубих някъде в дебрите на стаята си. Цитирай
FireStorm Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 Любимите са ми 1mm Tortex на Dunlop и 3mm Big Stubby пак на Dunlop Цитирай
Recommended Posts