wolverine Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Dunlop Ultex 0.94 - най-доброто, което съм срещал. Попринцип свиря доста агресивно и за 4-5 часа унижощавам напълно едно перце, но тези издържат по седмица свирене. Уникални са, с много остър връх и по-плътен материал 1 Цитирай
Лими Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 (Редактирано) И на мен звукът на пластмасата ми е най-приятен за акустика и аз ползвам Дънлоп Биг Стъби 3мм. Но вече имам идея за идеалното ми перо. То ще има тежко метално ядро, може и от олово или камък, обвито в пластмаса. Редактирано Март 30, 2012 от Лими Цитирай
xNirvanAx Отговорено Април 10, 2012 Отговорено Април 10, 2012 Първото перце с което се научих да свиря си го пазя и до днес. Невероятно красиво е. Нещо като 3D образ докарва отвътре. О.О Иначе съм свирила с изрязани перца от дебитни карти, сим карти, стотинки, четки за рисуване и какво ли още не Като че ли най-удобно ми е да свиря с нокътя си Иначе предпочитам 1.3мм перце, твърдо естествено. Мразя меки перца. Отвратителни са. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Април 11, 2012 Отговорено Април 11, 2012 ...четки за рисуване и какво ли още не Тук ми стана интересно. 2 Цитирай
iliev.p Отговорено Април 11, 2012 Отговорено Април 11, 2012 xNirvanAx - кажи ми кои са ти любимите да ти пратя няколко от тях,за да не хабиш четките за рисуване... 2 Цитирай
xNirvanAx Отговорено Април 12, 2012 Отговорено Април 12, 2012 xNirvanAx - кажи ми кои са ти любимите да ти пратя няколко от тях,за да не хабиш четките за рисуване... Не, благодаря. Имам си. Просто в един час по рисуване реших да изпробвам нещо по - различно. Цитирай
Vodafona Отговорено Април 13, 2012 Отговорено Април 13, 2012 Dunlod Ultex 0.94 James Hetfild signiture. Изобщо не съм фен на Металика, но доста ми допада като дизайн. Изпитвам симпатии също към Jazz III Xl series Цитирай
ceco18196 Отговорено Април 15, 2012 Отговорено Април 15, 2012 не ми бяха никак удобни стандартните дънлоп и си взех dunlop ultex jazz 3 /1,38 mm. Просто са перфектни!!!! Цитирай
KillerLoop Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Dunlop Max Grip Jazz III Carbon Fiber Изключително доволен съм от тях и горещо препоръчвам. Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Dunlop Max Grip Jazz III Carbon Fiber Изключително доволен съм от тях и горещо препоръчвам. С карбоновите перца не "помътнява" ли саунда? Как са като издръжливост? Иначе са интересни и бих пробвал! Цитирай
KillerLoop Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Не съм забелязал потъмняване на тона от перцата, така че наистина не мисля, че има такова... много съм доволен от него. Издръжливостта е на доста добро ниво, според мен, въпреки че стилът ми не е особено агресивен, т.е рядко имам проблеми с перцата и издръжливостта им. Наистина ги пробвай, аз досега на когото съм ги похвалил е останал доволен от тях. Цитирай
81.slash Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 От доста време свиря само с Jazz III. До такава степен съм свикнал, че дори не мога да хвана нормално перо. Бих пробвал новата серия max grip, но не мога да разбера разликите между Carbon, Stiffo и Nylon. Предполагам, че е въпрос на дебелина, или само на материал...незнам. Ако някой може да сподели ще е супер. Един линк към Лими - http://www.stonepicks.com/apicks.html От тук съм си харесал един сет от 4-ри джаз пера. По едно време така се бях запалил от темата за каменните пера, че си бях накупил към 6-7 сърца от сергиите Цитирай
Satanachrist Отговорено Април 19, 2012 Отговорено Април 19, 2012 Само фендери - 0.73 и едно бяло по-тънко - medium.Също така свирех с Hohner от кухарката - подарък ама се изтри жестоко след 2 години блек. Цитирай
Guitar Pick of Death Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Jazz III Kirk Hammett Цитирай
Recommended Posts