Jump to content
Българският форум за музиканти

KillerLoop

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KillerLoop

  1. Не съм забелязал потъмняване на тона от перцата, така че наистина не мисля, че има такова... много съм доволен от него. Издръжливостта е на доста добро ниво, според мен, въпреки че стилът ми не е особено агресивен, т.е рядко имам проблеми с перцата и издръжливостта им. Наистина ги пробвай, аз досега на когото съм ги похвалил е останал доволен от тях.
  2. Dunlop Max Grip Jazz III Carbon Fiber Изключително доволен съм от тях и горещо препоръчвам.
  3. Здравейте, смятам скоро да инвестирам известна сума пари в нова китара и съм се спрял на юбилейното RG на Ibanez, само че не съм го и докосвал на живо все още, а го гледам единствено из интернет и в Youtube разни демота... Ще съм благодарен ако някой от вас се изкаже по-компетентно по темата - струва ли си тази китара или в този ценови диапазон може да се намери и нещо (много) по-добро? Цената й според вас реална ли е или е силно преувеличена заради това, че е лимитирана серия? Ако някой е свирил на такава съвсем пък го моля да се изкаже какво му е мнението - безценно ще бъде! Предполагам повечето от вас нямат нужда от долните линкове, ама все пак, за това става дума: http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG1XXV Досега Ibanez не съм имал, на Fender съм лоялен, ама RG-тата много ме грабват. Благодаря предварително за всякакви отговори по темата и дано скоро се разпиша в темата за фукни.
  4. Получих и други предложения, но всъщност ми трябва да е нов. Мерси все пак за предложенията.
  5. Та, може и да е малко тъпичък въпроса, но нямам никакво време да проверя сам, а съм убеден, че доста от вас ще могат да ми помогнат. Върпоса е колко вървят нови DS-1 и DS-2. Мерси предварително. ЕДИТ: Става дума за София ...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.