Георги Тотев Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 (Редактирано) ^ За какво са тези отвори? Особено този "от към тебе" га го копаш отдолу-нагоре не прави ли проблем със "зачекване" във струната? Иначе по темата, държа го с палец и среден, а показалеца го ползвам за да "въртя" перцето за сега съм с 1мм "Big Stubby" EDIT: Това кехлибар ли е noflip или е някаква "пластмаса"? Редактирано Април 16, 2010 от gtotev Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 ^ Ебаси та**ка, ей за това не се бех сетил , Какво ли не съм ползвал! Дори един Дайнерс клуб с изтекъл срок ползвах Ама за копче не се бях сещал! А дали да не си направя перце от една тенджУра дето не я позлвам! Калайдисано перце ???. Видях, че се зачекна за металните та за това Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 (Редактирано) Днес се сдобих с това, бялото...Още свиквам, но хубавото е, че мога да го използвам като стандартно перо за дрънкане и мелодии, но мога и да ползвам свободно всичките останали пръсти. Мисля, че би изместило обикновенното перо от живота ми Редактирано Април 16, 2010 от CursedSoul 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 ^ На кой пръст го слагаш? Туй като го гледам може да се кобинира и с перце ако го сложиш на безимен, или среден и да се поличи нещо много яко Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 (Редактирано) Че то не става за друг, освен за палеца...За другите има един ето такива...(като това в ляво) За сега проблем имам само в тремолото, но аз така или иначе не го мога добре, мисля че ако ми се наложи ще го изгладя... Редактирано Април 16, 2010 от CursedSoul Цитирай
Loco Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Аз свиря със Dunlop Jazz III.Най-удобното перце с което съм свирил. Цитирай
Flame Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 Изрезка от стара фонокарта, онези пластичните. Едно от най-удобните неща, които съм пробвал, може би защото го направих конкретно за себе си. Цитирай
EvilMaster Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 копче бе Хах, аз съм свирил със стотинки и "пръстен" от кенче Кола Скоро си взех Fender Extra Heavy (едни черни такива), доста по-удобни са от зелените Planet Waves, които ползвах преди. Купих си и едно черно Jackson 1.0 mm, обаче е по-малко и не ми е удобно да свиря с него (взех го, защото ме кефи черепа на него ) Цитирай
balombi Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 Малии! Вече отказах самоделните перца! Купих си няколко половин милиметрови фендър и направо се родих отново . Край на самоделките! Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 Напоследък преминах на по-тънки перца. Първо си бичих със сините тортекс-1мм , после си взех едно зелено-0.88мм и сега най-удобни са ми жълтите 0.73мм . Мистика- както казваше Михалича от "Особености на руския риболов" 1 Цитирай
podmatrix Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 (Редактирано) Аз карам с едни перца на Fender 1.14mm или 1mm. http://www.fender.com/products/search.php?partno=0987351800 Редактирано Април 25, 2010 от podmatrix Цитирай
asdfguy Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 С някакво сребристо Ibanez Medium 0.88 мисля че е.Има много остър връх който си го подострям всеки няколко дена,супер е за спиид пикинг. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Аз най-често използвам един Dunlop Tortex ,който се е изтъркал доста ,иначе последно си купих комплект пера на D'Addario ,Joe Satriani 0.71 ии разполагам с едно перо Teck Pick ,пак на Dunlop ,с което е доста приятно да се свири ,защото е алуминиево и вади много чисти тонове Цитирай
Recommended Posts