Yo The Real Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 С каквото добарам. Днес си ги купих - 100 перца, различни форми и дебелина - от light до super heavy. Страшно доволен съм ! А и са за малко пари. Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Едно откритие - музикални инструменти и аксесоари Еxtreme - на "Симеон" №80 или 81 - в дясно на пресечката с "Мария Луиза" в посока Ц. Гара. Перцата им от 1мм. и 1,21мм. много ми харесаха - малко по-малки от Дънлопите, матирани и с добър контрол. Иначе забивам с Фендер 0,73, заострено с пила за нокти и Big Stubby 1 mm. Имам изнервящо голяма колекция от перца, опитвам се да сведа избора до тези две. С фонокартите, като нямаше друго, бях по-спокоен. Някой спомня ли си огромните, тънки и трошливи соц-перца? Пазя си едно като музеен експонат. Наскоро опитах да посвиря с него, невъзможно е! Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 (Редактирано) ^От там си взех пакета. За 15 лв по 20 перца от всяка дебелина ! Т.е. 100 в пакет. Редактирано Октомври 9, 2009 от Yo The Real Цитирай
Snowfire Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Аз най-често свиря с Dunlop Jazz III,Dunlop Tortex 0.88 и Dunlop 0.96. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Преди време си направих перо с формата на тези, които използва бай Кери от Слеър (някой между другото знае ли коя фирма ги прави и как се казва формата? ). За по-деликатни работи не е много удобно, заради размера, но за разни бързи неща и най-вече галопи е страшно удобно, понеже малките ги изпускам или се разместват Цитирай
badValue Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 това са мойте перца.... най- често съм с JD jazz III(като нямам предпочитания за цвят имам 6-7 черни и червени), а на 12струнната с "триъгълно" голямо. "поръчково" badValue(font - grunge) 0.5mm - горе ляво DIY - jazz III размер от монета 10форинта (долу дясно) новите 2 попълнения са ми ахатови - комбо 1.5мм и "стандартно" 3мм --------(най-долу ляво) картинката е линк към по- голяма Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Интересно ми е от къде мога да си купя перца на групи или както долу на Симпсънс ? Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 aз съм си хващал ама не свиря с тях....в ebay съм виждал иначе Цитирай
redhotsfan Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Моите си ги взех от Ню Йорк от магазина за музикални инстремнти от веригата JnR за 2.50 долара петте перца. Иначе не знам от къде може да се купят в България. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 в Dynacord има перца с мацки и с човечетата от South Park. 2лв. броя Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 амм Фендер 0.73 мм жълто абе нз дали е кой знае какво ама ми е мн удобно Цитирай
Slide Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Стигнах до извода, че перо под 1mm е страшно тънко и неудобно за мен. До такава степен съм свикнал с Big Stubby на Dunlop (3mm), че всички други прекалено много "шляпат". Може би, защото съм свикнал да удрям по-силно. Тънки, под 1mm (за мен), използвам само ако свиря някакви арпежи на чисти китари, заради въпросното "шляпане". Установих също, че плоските пера (които дефакто са около 90% от тия на пазара) ги изтървам прекалено много. (Big Stubby-то има вдлъбнатини за палеца и показалеца от двете страни). Цитирай
noflip Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 това което аз не разбирам е защо всички перца които показвате изглеждат като туко-що купени? моите всички са на стотинка като форма вече което е основната причина да си купувам нови... мисля че имам не повече от 2 - 3 които все още са заострени ако изгубя тези от най-долния ред спирам да се заинмавам с китара. Цитирай
Recommended Posts