chlen Публикувано Септември 3, 2007 Публикувано Септември 3, 2007 Представям ви едно сравнително ново творение на нашия съфорумник Gregg: Garland 60W Tube Head 3 канала: clean - Groove Tubes Trio crunch - Peavey 5150 lead - Peavey 5150 Трите канала са с отделни еквалайзери, като clean и crunch имат bright switches Master section - Reverb, Presence, Resonance и Master Volume Ампа има Pentode/Triode switch - съответно 60W/30W Footswitch-а е с 5 бутона - 3 за каналите, Reverb и FX Loop Главата звучи убийствено, а външния вид няма да коментирам, мисля че доста от популярните производители на китарни усилватели могат само да се засрамят Това е засега, ако има въпроси питайте... Цитирай
synchu Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) Т'ва вече го видяхме Какъв е reverb-a, btw? ДАЙ звук ! :) (и тук хор от 300 души с ехо като от Кьолнската катедрала повтаря като в стар филм на ужасите - дай, дай, дай, дай, дай ....) п.с. ..хм...което ми напомня за нещо ... Редактирано Септември 3, 2007 от synchu Цитирай
chlen Отговорено Септември 3, 2007 Автор Отговорено Септември 3, 2007 Ревърба мисля, че е Accutronics 8EBC1B, не е кой знае какво, ама да има там... за патка А семплите май ще се позабавят, понеже някои хора тепърва прохождаме в звукозаписа Напривих няколко пробни записа, но резултата не ме устройва, така че няма да ги качвам, опитите ще продължават... stay tuned Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Ее, няма нужда чак от толкова перфекционизъм. Добрият звук и от кофти семпъл си личи! Цитирай
boreto Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Незнам защо обаче Грег почва все повече да ме кефи Ебаси яките неща! Еееех, колко ли струва една такава лудница? Цитирай
bratmito Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 ^^ Почти във всяка тема го има тоя въпрос и във вскяа тема човека казва,че всичко зависи от желанията на клиента и е най-добре при интерес да питаш направо Gregg. Иначе Главата наистина изглежда убийствено.Искам звуци! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Незнам защо обаче Грег почва все повече да ме кефи Ебаси яките неща! Еееех, колко ли струва една такава лудница? Това на снимката по-горе - около 900 лв. и то защото имало някакви екстри като ревърб и прочие. Значи нормално може и по-малко да е, но не искам да говоря наизуст. Преди малко говорих с Галин и май ще има изработка на още един къстъм амп но доста по-различен от това май ... Наздраве и да живее Варна и всичко "made in Varna" Цитирай
chlen Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 Срам не срам ето два записа: http://media.putfile.com/Garland-clean http://media.putfile.com/Garland-crunch Семпъл на лийд канала още се готви.... Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 хаха бравоооо street spirit на radiohead!! Цитирай
synchu Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 ^^мачка тикви и произвежда тиквеник С нетърпение очаквам Lead -а. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Добре звучи, ама защо си орязал всичко над 5 кХц на тия семпли? Цитирай
chlen Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 Ами аз даже не знаех, че са орязани Не е умишлено, записвано е по следния начин - китара -> амп -> celestion G12L -> супер гаден микрофон -> PC -> cool edit (44100Hz, mono, 16bit) -> mp3 96Kbps mono. Никакви обработки не съм правил, някъде по веригата се губят високите честоти. На живо звучи много по-яко, семплите са доста далеч от истината ама пак може да се добие някаква бегла представа, все пак се радвам, че ви харесват Цитирай
chlen Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 Ето и на лийд канала, гейн малко над половината: http://media.putfile.com/Garland-lead- Цитирай
Demiurg Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Високите ти се губят не по веригата, а при компресията: 1 - МРз е гаден формат 2 - особено при 96 кбс 3 - така и така пускаш семпли да видим колко ти е хубав новия усилвател, пускай ги с някакъв качествен звук... Цитирай
Recommended Posts