Delyan Публикувано Септември 2, 2007 Публикувано Септември 2, 2007 <<Click>> п.п. Смесено е набързо и е записвано с DRP-1 Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 ааа изверг абсолютен, то не бяха идеи, то не бяха ебати гениалните сола и звучеца много як - това с велвестейт-а ли е? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 ноооооо яко човек!! китарите са трепач както каза бат Ники по Отгоре..... Цитирай
synchu Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Много яко ! Тонът малко не ми харесва... Цитирай
Delyan Отговорено Септември 3, 2007 Автор Отговорено Септември 3, 2007 Много ви благодаря за отделеното време и мненията Китарите са записвани с Marshall DRP-1 Direct Recording Preamp. ... и аз не бих го похвалил, че е с кой знае какъв тон, но за записи в по-късните часове върши чудесна работа . След време ще ги презапиша с амп. Цитирай
Delyan Отговорено Септември 3, 2007 Автор Отговорено Септември 3, 2007 Опитах се да направя малко по-добър микс <<Клик>> Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 (Редактирано) Идейно и много добре изсвирено Редактирано Септември 4, 2007 от kolio_k Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Браооооо отдавна не бях слушал прог рок...яко съчетание на различни звучения..харесва ми как в течение на солото самото настроение са променя... Цитирай
yakiya Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Първия вариант,като че ли по ми допада. Смачкано ми звучи второто.А иначе -чудесна композицийка.Личи старание. Цитирай
Delyan Отговорено Септември 7, 2007 Автор Отговорено Септември 7, 2007 Голямо БЛАГОДАРЯ за мненията ... за пореден път пробвах да направя микс <<Click>> Цитирай
dedomito Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) Ами освен да ръкопляскаме за друго не се сещам . Така докато го слушам и си дръпвам от цигарата солата силно ми напомнят на стила на Ингви . Добрия стар Ингви.....Чудя се дали да ни изтичам до магазина да му купя две- три пасти да си си хапне човека .. :-) А на тебе мисля да отворя по бирИ и да ти пожелая САМО ТАКА ПИЧ !!!!!!!! Редактирано Септември 8, 2007 от dedomito Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 @Delian, ти си за Planet X! Страшно ми хареса, браво! Цитирай
Delyan Отговорено Септември 11, 2007 Автор Отговорено Септември 11, 2007 Благодаря ви много за отзивите! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Много яко !!! Фен до гроб! Цитирай
Recommended Posts