axel Публикувано Септември 1, 2007 Share Публикувано Септември 1, 2007 Здравейте,имам проблем с един Шур см-58,и той е че по целия микрофон тече накакъв ток и като се пипа самия микрофон се появява брум,иначе си работи.Ако някой може да каже от какво е и евентуално решение на проблема. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Септември 1, 2007 Share Отговорено Септември 1, 2007 имам съмнение че си попаднал на менте от къде го взе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 1, 2007 Share Отговорено Септември 1, 2007 че по целия микрофон тече накакъв ток... Имам съмнение, че не ти е нартед ел. инсталацията: Свръзване на контаткта, щепсела, кабела и връзкте между тях. Също имам съмнение, че кабела между микрофона и предусилвателят не е наред. Проблем с микрофона нямаш. Имаш други проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Септември 1, 2007 Автор Share Отговорено Септември 1, 2007 Майка ми е първия собственик на микрофона от преди 15-на години и със сигурност не е менте. Никифена,всичко останало си е наред,100% става нещо в микрофона. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 2, 2007 Share Отговорено Септември 2, 2007 ^ Щом те хваща ток значи не е наред!!! Без значение дали е менте или не, щом като пипнеш микрофона и се чува брум значи имаш проблем който не ти идва от микрофона! Провери пак това което ти бах написал по-горе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Септември 2, 2007 Автор Share Отговорено Септември 2, 2007 Ок,ще проверя пак. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 3, 2007 Share Отговорено Септември 3, 2007 Да не си му пуснал фантомно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 3, 2007 Share Отговорено Септември 3, 2007 380 волта Вземай майка, кабела и миксера и върви при някой с подобна техника да ги тествате на разменни начала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Септември 3, 2007 Share Отговорено Септември 3, 2007 Със сигурност не е от микрофона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Септември 3, 2007 Автор Share Отговорено Септември 3, 2007 Смених кабела към миксера и се оправи,най странното е че кабела с друг микрофон няма проблеми. Благодаря ви за отговорите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts