Wolfheart Отговорено Септември 4, 2007 Автор Отговорено Септември 4, 2007 ^^ С 7 струнен Lag Custom с обърната глава свири Стефан Форте от прогресив групата Адажио.Доста е добър. Имам негови видео уроци. Wolfheart не се отказвай. Намери някой познат да ти я вземе от Францата! ако не беше този въпросният Стефан Форте нямаше и да разбера че има такива китари. пък ако не беше Занев 70 т.е. Цеко нямаше да знам и за Адажио.абе напрао си е .... вече имам причина да отида у френско а не само оная кула на Айфел,дето и се лепят ората като муи на .... сладко. п.п.рано или късно ЛАГ Цитирай
Heartman Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Таз китара дето вися сума ти години във Фактор беше Lag Rockline Light и беше стигнала цена 780 лв. Страхотен инструмент, но някой ме превари в последния момент, иначе щях да я отнеса, както и се бях наточил.Впоследствие си купих друга Lag Rockline Light на старо, моделът е от 90-те години, произведена е във Франция, а не както някои от новите модели, които се правят някъде в Азия. Страшно ми харесва и като удобство и като звучене. Моята беше със сингъл локинг Флойд Роуз, но аз му смених седлата и сега е дабъл локинг. Въобще смятам, че Лаг са много добри китари, особенно от Rockline, Arcane, The Beast и Roxane сериите. Някои от тях вече не се произвеждат е се търгуват в И-бей или в други секънд-хенд сайтове. Лаг китарите си имат щирока колекционерска и фенска маса. У нас не са толкова познати, но Миро от Сафо преди свиреше с такава, а сега нашия съфорумец Якия от Сафър Ейч бичи с Lag Rockline. Ако имаш възможност взимай и хич не се чуди! Я виж ти хората си приказвали за моята китарка пък аз не съм разбрал.Та в мене е тая от Фактора ,да сте я взели горката ви чакала,чакала и накрая дойде вкъщи Мога да кажа,че по нищо не отстъпва на Ибанягите среден клас.Има си Димарцио и флойд роуз (по лиценз де)ама имам проблеми със "ръката"(arm)щото има луфт в резбата и трябва да се пренавива.При много майстори ходих ама никой не я направи като хората ,така че съм се замислил да скокна до София и да си купя ново от някой магазин.Ето едно клипче което записвах отдавна!Извинявайте за качеството ама е зписвано с телефон.Звука е зле и не сечеше чак така на картинки ама какво да се прави като си купя камерка повече ай! http://www.youtube.com/watch?v=LES8HJH4idA Цитирай
synchu Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Аз по-скоро бих казал, че по нищо не отстъпва на доста по-високия от среден клас Ибанез На тази съм дрънкал доста пъти във Фактор и е страхотен инструмент. Ако имах необходимост (и място) щях да я отнеса. 780 кинта е смешна цена за този инструмент. Навремето на приблизително такава като пропорция цена си купих Фрамус Диабло, което е около 3 пъти по-малко от реалната му стойност - не знам как се беше получила тази цена, но не протестирах де Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Ха, ето вече разбрах кой ме е изпреварил, докато аз съм се назландисвал. Поздравявам те за избора и се радвам, че си доволен от китарата. Аз сега съм се наточил да си взимам LAG THE BEAST (дай боже да има коледни бонуси ) и ровичкам из френски сайтове за секънд хенд продажби, ама пусти жабари, хич не са цивилизовани като швабите, и не отговарят на мейлите ми. Ама шъ стане работата, сигурен съм! Цитирай
Heartman Отговорено Декември 18, 2008 Отговорено Декември 18, 2008 Ха, ето вече разбрах кой ме е изпреварил, докато аз съм се назландисвал.Поздравявам те за избора и се радвам, че си доволен от китарата. Аз сега съм се наточил да си взимам LAG THE BEAST (дай боже да има коледни бонуси ) и ровичкам из френски сайтове за секънд хенд продажби, ама пусти жабари, хич не са цивилизовани като швабите, и не отговарят на мейлите ми. Ама шъ стане работата, сигурен съм! Радвам се че си фен и щом искаш нещо много силно то е неминуемо да се случи !Успех! Цитирай
mrBUNGLE Отговорено Декември 18, 2008 Отговорено Декември 18, 2008 :punk_guitar Две добри китари Цитирай
aam Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Имах дълго една LAG Thinline Deluxe, която беше невероятна китара. До ден днешен сажелявам че я продадох... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Вече рядко някой си купува такива китари. На времето, коагто всичко беше кремона и орфей, а ракива китари бяха рядкост и се внасяха по неведоми пътища им се носеше славата, че са "най". Виждал съм такива и изглеждат супер, но не съм свирил на LAG. Предполагам, че са страхотни. Само да не лаг-ват . Цитирай
Recommended Posts