avaavaava Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости!(убедих се лично) Извинявам се много за off topic-a. Кажи от каде го взе тоя Dean, защото тук ми се наду главата от Ibanez и Jackson... Писах ти на лично от къде...
bigjav Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Сажелявам за пражописа .........Джаксъна JS30DK Dinky има тремоло та той ли е по добър или Ибанеца защтото искам да си играя с тремоло ??? Не съжалявай, а се постарай повечко! От моделите, които си изброил, Джаксъна и Ибанеца имат сходно качество на тремолото така, че тук значение особено няма. Ибанец предлага заоблен захват на тялото с грифа. Джаксъна е стандартен, като при Фендер. Усещането е като две парчета дърво едно над друго: за някой удобно, за други - не. Помисли си какво свириш и дали този фактор би бил от значение за теб? Успех! Редактирано Август 19, 2007 от bigjav
Artyom Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Ако ще я вземаш от музикален магазин (защото ме съмнява да е от нета ) най-добре да пробваш на място. От тези аз бих си избрал jacksona ili ESP-то, в момента имам jackson от този клас и съм доволен, единствения недостатък е че липсва тремоло и адаптерите са слабички. Наскоро видях подобно ESP (сигурно по горен клас де) на китариста на Misery Index и доста добре обаждаше. Така че.. esp/jackson.
Damned Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 То и такава дума като "аре" няма, има "хайде". И с това мисля, че привършихме да издребняваме Даже мисля да се опитам да се отделя от великите надменни богоравни китарни богове (щот всъщност съм кух и не много добър металист ) и да дам смислен отговор на пича. Да, и аз смятам, че няма да умре, ако се поразрови в търсачката, ама темата още не е изтрита, така че айл гив ит а трай. Трите модела на Джаксън като звук, според мен, са еднакви. Различават се само по форма. JS серията е базовата серия на Джаксън, така че това са им най-ниския клас китари, които не правят чудеса. Аз лично не съм свирил с подобни, само съм зяпал, но до колкото знам, не са кой знае какво. ЕСП-то е пак от най-ниския клас на ЕСП, но до колкото знам там компромис с изработката няма. Форма тип експлорър, дали е удобна е строго субективно. Ибанеца е съвсем друга работа. Там изработката е по-различна, грифа е по-различен, има и тремоло. Не знам кое динки визираш, ама ако е нормалното, значни само ибанеца е с тремоло от 5те модела. Дали ти тряя тремоло си преценяваш сам. Ако ти трябва, фащаш го и бягаш бърже. Ако нещо съм объркал, нека ме поправят. Е много благодаря за информацията значи ибанеца е най-долнопробен ??? динкито и то е с тремоло ама е с 22 прагчета така че измежду тея двата да зимам Джаксъна/??
Damned Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Аз пък мислех, че след седем години свирене човек би трябвало да знае какъв инструмент му трябва и за какво служи флойд роуз-а. Е мноо ясно ама тука четох някви работи как се чупели на евтините китари а и аз имам един който е практически неизползваем е то си е от китарата де ама се таа та тва ми е мисалта става ли за нещо на такъв тип по-ефтина китара
trolla Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Jackson KingV- JS30KV седи много удобно все едно е уформен за мен. ина4е наистина dean за мен са връх. и на външен вид (ако те касае много) и на звучене. DEAN rlz
npokonu Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Тоя е най-евтиния Ибанец с флойд, пробвал съм го и трябва да ти кажа, че наистина е "евтин". Това пък е ESP, колкото Squer e Fender. Аз лично бих си взел Jackson JS 30DK Dinky. Според мен това е най-добрия вариант от тези.
Child^in^Time Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) ^ ^^ Човека си е избрал и взел вече, няма вече какво да му се дава акъл А според мен е избрал най-добрия вариант от изброените 5... шестият И аз исках такова животно дет си е взел ама нямах пари ... Честита китара Редактирано Септември 3, 2007 от Child^in^Time
3DL Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 (Редактирано) Редактирано Септември 4, 2007 от 3DL
Васил Костов Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Виж аз бих избрал Jackson-а, но да ти е честито!
Recommended Posts