Jump to content
Българският форум за музиканти

Damned

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Damned's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е мноо ясно ама тука четох някви работи как се чупели на евтините китари а и аз имам един който е практически неизползваем е то си е от китарата де ама се таа та тва ми е мисалта става ли за нещо на такъв тип по-ефтина китара
  2. Е много благодаря за информацията значи ибанеца е най-долнопробен ??? динкито и то е с тремоло ама е с 22 прагчета така че измежду тея двата да зимам Джаксъна/??
  3. Сажелявам за пражописа ама от далго време не сам писал нищо на български живея в от 15 години в Чехия а тука са големи идиоти пълно е с пънкари ама сжестни китаристи се броят на пръсти а и никви не познавам свиря тука с едни изруди ама никой не е в състояние да ме посъветва свирил съм няколко месеца и в детметал група ама и там беха такива идиоти... така че е мноооого труден достъпа ми тука до информация от кадърни хора затва пиша на форума и в мрежата мноо не се рова и затва може да ви е смешно ама изобщо нямам представа как работят тия форуми и къде да тарса.... се таа неща да се оправдавам що сам толкова загубен значи ЕСП-то е най ка4ествена а ибанеца бъобще да го забрава??? Джаксъна JS30DK Dinky има тремоло та той ли е по добър или Ибанеца защтото искам да си играя с тремоло ???
  4. ^хахаха ами бих пробвал ама ша фалирам : ) обикноженно много много не се церемоня и нещо кат ме кефи много не му мисля ако имам пари зимам ама кат ме кефят максимално жси4ките тея бебчета а не сам пипал досега такава Jacksonite имат мноо яка форма а мен ми треа точно за концерти ама таа категоря нямат тремола, ИБАНЕЦА има 2 хъмбъкера и един единичен сензор ма знам ли коя е по-йака от теа ЕСП е най-скапа защо???
  5. Ibanez GRG 270B Jackson KingV- JS 30KV Jackson JS 30KE Kelly ESP-LTD EX-50 Jackson JS 30DK Dinky Не сам толко опитен с китарите от седем години си свира с ена скапана Aria Pro II и е жреме да си зема нещо малко по-сериозно ама незнам измежду тия има ли някоя дето е по-яака от останалите ??? трябжа ми платен звук като засиля усилжателя да не ми бръмчи само ами да хваща ефектите имам ZOOM 707 II а и друго FLOID трябва ли ми ??? никога не сам пробвал да свиря сас двустранен и незнам как е ще цвили ли китарата или или е само за залагака хаха сигурно ще ме помислите за изванземен ама друг пат не сам ходил по такижа форуми
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.