Jump to content
Българският форум за музиканти

Моля помощ! Коя китара да си взема от тия 5


Damned

Recommended Posts

Ibanez GRG 270B

Jackson KingV- JS 30KV

Jackson JS 30KE Kelly

ESP-LTD EX-50

Jackson JS 30DK Dinky

 

Не сам толко опитен с китарите от седем години си свира с ена скапана Aria Pro II и е жреме да си зема нещо малко по-сериозно ама незнам измежду тия има ли някоя дето е по-яака от останалите ???

трябжа ми платен звук като засиля усилжателя да не ми бръмчи само ами да хваща ефектите имам ZOOM 707 II

а и друго FLOID трябва ли ми ??? никога не сам пробвал да свиря сас двустранен и незнам как е ще цвили ли китарата или :) или е само за залагака хаха сигурно ще ме помислите за изванземен ама друг пат не сам ходил по такижа форуми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ibanez GRG 270B

Jackson KingV- JS 30KV

Jackson JS 30KE Kelly

ESP-LTD EX-50

Jackson JS 30DK Dinky

 

Купуваш първата, пробваш я, продаваш я, взимаш следващата и така, докато сам не си отговориш на въпроса. :metalist:

 

Другият вариант е в близките няколко дни да станеш свидетел на Трета световна между Ибанец и Джаксън, водена от гоуеми и още по-гоуеми разбирачи.

 

Успех! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^хахаха ами бих пробвал ама ша фалирам : ) обикноженно много много не се церемоня и нещо кат ме кефи много не му мисля ако имам пари зимам ама кат ме кефят максимално жси4ките тея бебчета а не сам пипал досега такава Jacksonite имат мноо яка форма а мен ми треа точно за концерти ама таа категоря нямат тремола, ИБАНЕЦА има 2 хъмбъкера и един единичен сензор ма знам ли коя е по-йака от теа ЕСП е най-скапа защо???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и такава дума като "аре" няма, има "хайде". И с това мисля, че привършихме да издребняваме :rolleyes:

 

Даже мисля да се опитам да се отделя от великите надменни богоравни китарни богове (щот всъщност съм кух и не много добър металист :) ) и да дам смислен отговор на пича. Да, и аз смятам, че няма да умре, ако се поразрови в търсачката, ама темата още не е изтрита, така че айл гив ит а трай.

 

Трите модела на Джаксън като звук, според мен, са еднакви. Различават се само по форма. JS серията е базовата серия на Джаксън, така че това са им най-ниския клас китари, които не правят чудеса. Аз лично не съм свирил с подобни, само съм зяпал, но до колкото знам, не са кой знае какво.

ЕСП-то е пак от най-ниския клас на ЕСП, но до колкото знам там компромис с изработката няма. Форма тип експлорър, дали е удобна е строго субективно.

Ибанеца е съвсем друга работа. Там изработката е по-различна, грифа е по-различен, има и тремоло. Не знам кое динки визираш, ама ако е нормалното, значни само ибанеца е с тремоло от 5те модела. Дали ти тряя тремоло си преценяваш сам. Ако ти трябва, фащаш го и бягаш бърже.

 

Ако нещо съм объркал, нека ме поправят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ти препоръчвам да си избереш между Jackson и ESP. Ibanez-а го махай(освен ако не ти трябва тремоло). Китарите наистина са никък клас, но щом питаш коя китара да си купиш вярвам, че това не е проблем - засега. Хващай някоя от горепосочените от мен марки за ушите и не му мисли! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей! Аз сега го забелязах това с флойда :rolleyes: Абе той човека не е виновен. Май нещо бърка буквите. Сигурно е имал предвид 7 седмици? Дни? Или пък живее в някоя гора където няма достъп до външния свят и няма кой да му обясни?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ново няма да кажа.

Damned, отиваш, пробваш, ако се колебаеш 'фащаш една за ушите и напред.

Няма да векуваш с тая китара я.

 

ЕДИТ: Форумът е буквално зарит с теми за китари, много от които са и за ниския клас. Е, все пак е много по-лесно да направиш нова тема, от колкото да се разтърсиш малко.

Редактирано от Tomov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то и аз не разбирам от марки китари много много но свиря от доста време :-(

Разбирам само музикалните простотии , но си нямам и ПОНЯТИЕ от разни технически джаджи като изключим дисторшън педала :-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:-(:-(

Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости!

(убедих се лично)

Извинявам се много за off topic-a.

Кажи от каде го взе тоя Dean, защото тук ми се наду главата от Ibanez и Jackson...

Редактирано от Talic_Zealot
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сажелявам за пражописа ама от далго време не сам писал нищо на български живея в от 15 години в Чехия а тука са големи идиоти пълно е с пънкари ама сжестни китаристи се броят на пръсти а и никви не познавам свиря тука с едни изруди ама никой не е в състояние да ме посъветва свирил съм няколко месеца и в детметал група ама и там беха такива идиоти... така че е мноооого труден достъпа ми тука до информация от кадърни хора затва пиша на форума и в мрежата мноо не се рова и затва може да ви е смешно ама изобщо нямам представа как работят тия форуми и къде да тарса.... се таа неща да се оправдавам що сам толкова загубен значи ЕСП-то е най ка4ествена а ибанеца бъобще да го забрава???

Джаксъна JS30DK Dinky има тремоло та той ли е по добър или Ибанеца защтото искам да си играя с тремоло ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.