Damned Публикувано Август 18, 2007 Публикувано Август 18, 2007 Ibanez GRG 270B Jackson KingV- JS 30KV Jackson JS 30KE Kelly ESP-LTD EX-50 Jackson JS 30DK Dinky Не сам толко опитен с китарите от седем години си свира с ена скапана Aria Pro II и е жреме да си зема нещо малко по-сериозно ама незнам измежду тия има ли някоя дето е по-яака от останалите ??? трябжа ми платен звук като засиля усилжателя да не ми бръмчи само ами да хваща ефектите имам ZOOM 707 II а и друго FLOID трябва ли ми ??? никога не сам пробвал да свиря сас двустранен и незнам как е ще цвили ли китарата или или е само за залагака хаха сигурно ще ме помислите за изванземен ама друг пат не сам ходил по такижа форуми
bigjav Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Ibanez GRG 270BJackson KingV- JS 30KV Jackson JS 30KE Kelly ESP-LTD EX-50 Jackson JS 30DK Dinky Купуваш първата, пробваш я, продаваш я, взимаш следващата и така, докато сам не си отговориш на въпроса. Другият вариант е в близките няколко дни да станеш свидетел на Трета световна между Ибанец и Джаксън, водена от гоуеми и още по-гоуеми разбирачи. Успех!
Damned Отговорено Август 18, 2007 Автор Отговорено Август 18, 2007 ^хахаха ами бих пробвал ама ша фалирам : ) обикноженно много много не се церемоня и нещо кат ме кефи много не му мисля ако имам пари зимам ама кат ме кефят максимално жси4ките тея бебчета а не сам пипал досега такава Jacksonite имат мноо яка форма а мен ми треа точно за концерти ама таа категоря нямат тремола, ИБАНЕЦА има 2 хъмбъкера и един единичен сензор ма знам ли коя е по-йака от теа ЕСП е най-скапа защо???
gpav Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 ЕСП защото е качество . Не е само формата и тремолото.
Trysth Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Аре научете се да пишете на правилен български, бе!!!!!
shadow Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Заеби ибанеца и избирай между есп и джаксън.
Trysth Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 То и такава дума като "аре" няма, има "хайде". И с това мисля, че привършихме да издребняваме Даже мисля да се опитам да се отделя от великите надменни богоравни китарни богове (щот всъщност съм кух и не много добър металист ) и да дам смислен отговор на пича. Да, и аз смятам, че няма да умре, ако се поразрови в търсачката, ама темата още не е изтрита, така че айл гив ит а трай. Трите модела на Джаксън като звук, според мен, са еднакви. Различават се само по форма. JS серията е базовата серия на Джаксън, така че това са им най-ниския клас китари, които не правят чудеса. Аз лично не съм свирил с подобни, само съм зяпал, но до колкото знам, не са кой знае какво. ЕСП-то е пак от най-ниския клас на ЕСП, но до колкото знам там компромис с изработката няма. Форма тип експлорър, дали е удобна е строго субективно. Ибанеца е съвсем друга работа. Там изработката е по-различна, грифа е по-различен, има и тремоло. Не знам кое динки визираш, ама ако е нормалното, значни само ибанеца е с тремоло от 5те модела. Дали ти тряя тремоло си преценяваш сам. Ако ти трябва, фащаш го и бягаш бърже. Ако нещо съм объркал, нека ме поправят.
avaavaava Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 ^ ^ . . ^ ^ ^ Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости! (убедих се лично)
Васил Костов Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Аз също ти препоръчвам да си избереш между Jackson и ESP. Ibanez-а го махай(освен ако не ти трябва тремоло). Китарите наистина са никък клас, но щом питаш коя китара да си купиш вярвам, че това не е проблем - засега. Хващай някоя от горепосочените от мен марки за ушите и не му мисли!
TerminalFrost Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Аз пък мислех, че след седем години свирене човек би трябвало да знае какъв инструмент му трябва и за какво служи флойд роуз-а.
Васил Костов Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Брей! Аз сега го забелязах това с флойда Абе той човека не е виновен. Май нещо бърка буквите. Сигурно е имал предвид 7 седмици? Дни? Или пък живее в някоя гора където няма достъп до външния свят и няма кой да му обясни?
Tomov Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Нищо ново няма да кажа. Damned, отиваш, пробваш, ако се колебаеш 'фащаш една за ушите и напред. Няма да векуваш с тая китара я. ЕДИТ: Форумът е буквално зарит с теми за китари, много от които са и за ниския клас. Е, все пак е много по-лесно да направиш нова тема, от колкото да се разтърсиш малко. Редактирано Август 19, 2007 от Tomov
Slav Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Абе то и аз не разбирам от марки китари много много но свиря от доста време Разбирам само музикалните простотии , но си нямам и ПОНЯТИЕ от разни технически джаджи като изключим дисторшън педала
Talic_Zealot Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости!(убедих се лично) Извинявам се много за off topic-a. Кажи от каде го взе тоя Dean, защото тук ми се наду главата от Ibanez и Jackson... Редактирано Август 19, 2007 от Talic_Zealot
Damned Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Сажелявам за пражописа ама от далго време не сам писал нищо на български живея в от 15 години в Чехия а тука са големи идиоти пълно е с пънкари ама сжестни китаристи се броят на пръсти а и никви не познавам свиря тука с едни изруди ама никой не е в състояние да ме посъветва свирил съм няколко месеца и в детметал група ама и там беха такива идиоти... така че е мноооого труден достъпа ми тука до информация от кадърни хора затва пиша на форума и в мрежата мноо не се рова и затва може да ви е смешно ама изобщо нямам представа как работят тия форуми и къде да тарса.... се таа неща да се оправдавам що сам толкова загубен значи ЕСП-то е най ка4ествена а ибанеца бъобще да го забрава??? Джаксъна JS30DK Dinky има тремоло та той ли е по добър или Ибанеца защтото искам да си играя с тремоло ???
Recommended Posts