Damned Публикувано Август 18, 2007 Публикувано Август 18, 2007 Ibanez GRG 270B Jackson KingV- JS 30KV Jackson JS 30KE Kelly ESP-LTD EX-50 Jackson JS 30DK Dinky Не сам толко опитен с китарите от седем години си свира с ена скапана Aria Pro II и е жреме да си зема нещо малко по-сериозно ама незнам измежду тия има ли някоя дето е по-яака от останалите ??? трябжа ми платен звук като засиля усилжателя да не ми бръмчи само ами да хваща ефектите имам ZOOM 707 II а и друго FLOID трябва ли ми ??? никога не сам пробвал да свиря сас двустранен и незнам как е ще цвили ли китарата или или е само за залагака хаха сигурно ще ме помислите за изванземен ама друг пат не сам ходил по такижа форуми
bigjav Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Damned написа: Ibanez GRG 270BJackson KingV- JS 30KV Jackson JS 30KE Kelly ESP-LTD EX-50 Jackson JS 30DK Dinky Купуваш първата, пробваш я, продаваш я, взимаш следващата и така, докато сам не си отговориш на въпроса. Другият вариант е в близките няколко дни да станеш свидетел на Трета световна между Ибанец и Джаксън, водена от гоуеми и още по-гоуеми разбирачи. Успех!
Damned Отговорено Август 18, 2007 Автор Отговорено Август 18, 2007 ^хахаха ами бих пробвал ама ша фалирам : ) обикноженно много много не се церемоня и нещо кат ме кефи много не му мисля ако имам пари зимам ама кат ме кефят максимално жси4ките тея бебчета а не сам пипал досега такава Jacksonite имат мноо яка форма а мен ми треа точно за концерти ама таа категоря нямат тремола, ИБАНЕЦА има 2 хъмбъкера и един единичен сензор ма знам ли коя е по-йака от теа ЕСП е най-скапа защо???
gpav Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 ЕСП защото е качество . Не е само формата и тремолото.
Trysth Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Аре научете се да пишете на правилен български, бе!!!!!
shadow Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Заеби ибанеца и избирай между есп и джаксън.
Trysth Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 То и такава дума като "аре" няма, има "хайде". И с това мисля, че привършихме да издребняваме Даже мисля да се опитам да се отделя от великите надменни богоравни китарни богове (щот всъщност съм кух и не много добър металист ) и да дам смислен отговор на пича. Да, и аз смятам, че няма да умре, ако се поразрови в търсачката, ама темата още не е изтрита, така че айл гив ит а трай. Трите модела на Джаксън като звук, според мен, са еднакви. Различават се само по форма. JS серията е базовата серия на Джаксън, така че това са им най-ниския клас китари, които не правят чудеса. Аз лично не съм свирил с подобни, само съм зяпал, но до колкото знам, не са кой знае какво. ЕСП-то е пак от най-ниския клас на ЕСП, но до колкото знам там компромис с изработката няма. Форма тип експлорър, дали е удобна е строго субективно. Ибанеца е съвсем друга работа. Там изработката е по-различна, грифа е по-различен, има и тремоло. Не знам кое динки визираш, ама ако е нормалното, значни само ибанеца е с тремоло от 5те модела. Дали ти тряя тремоло си преценяваш сам. Ако ти трябва, фащаш го и бягаш бърже. Ако нещо съм объркал, нека ме поправят.
avaavaava Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 ^ ^ . . ^ ^ ^ Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости! (убедих се лично)
Васил Костов Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Аз също ти препоръчвам да си избереш между Jackson и ESP. Ibanez-а го махай(освен ако не ти трябва тремоло). Китарите наистина са никък клас, но щом питаш коя китара да си купиш вярвам, че това не е проблем - засега. Хващай някоя от горепосочените от мен марки за ушите и не му мисли!
TerminalFrost Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Аз пък мислех, че след седем години свирене човек би трябвало да знае какъв инструмент му трябва и за какво служи флойд роуз-а.
Васил Костов Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Брей! Аз сега го забелязах това с флойда Абе той човека не е виновен. Май нещо бърка буквите. Сигурно е имал предвид 7 седмици? Дни? Или пък живее в някоя гора където няма достъп до външния свят и няма кой да му обясни?
Tomov Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) Нищо ново няма да кажа. Damned, отиваш, пробваш, ако се колебаеш 'фащаш една за ушите и напред. Няма да векуваш с тая китара я. ЕДИТ: Форумът е буквално зарит с теми за китари, много от които са и за ниския клас. Е, все пак е много по-лесно да направиш нова тема, от колкото да се разтърсиш малко. Редактирано Август 19, 2007 от Tomov
Slav Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Абе то и аз не разбирам от марки китари много много но свиря от доста време Разбирам само музикалните простотии , но си нямам и ПОНЯТИЕ от разни технически джаджи като изключим дисторшън педала
Talic_Zealot Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 (Редактирано) avaavaava написа: Купи си "Дийн" и не се занимавай с глупости!(убедих се лично) Извинявам се много за off topic-a. Кажи от каде го взе тоя Dean, защото тук ми се наду главата от Ibanez и Jackson... Редактирано Август 19, 2007 от Talic_Zealot
Damned Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Сажелявам за пражописа ама от далго време не сам писал нищо на български живея в от 15 години в Чехия а тука са големи идиоти пълно е с пънкари ама сжестни китаристи се броят на пръсти а и никви не познавам свиря тука с едни изруди ама никой не е в състояние да ме посъветва свирил съм няколко месеца и в детметал група ама и там беха такива идиоти... така че е мноооого труден достъпа ми тука до информация от кадърни хора затва пиша на форума и в мрежата мноо не се рова и затва може да ви е смешно ама изобщо нямам представа как работят тия форуми и къде да тарса.... се таа неща да се оправдавам що сам толкова загубен значи ЕСП-то е най ка4ествена а ибанеца бъобще да го забрава??? Джаксъна JS30DK Dinky има тремоло та той ли е по добър или Ибанеца защтото искам да си играя с тремоло ???
Recommended Posts