rocker_vn Отговорено Септември 3, 2007 Автор Share Отговорено Септември 3, 2007 Е с Гитар Про можеш и хубав звук да изкараш от барабани и бас стига да си си инсталирал RSE Но иначе кавъра е страхотен няма такова нещо.забрави я тая хава - неможе... Качеството е супер и много добре си я изсвирил - Браво! благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Септември 6, 2007 Share Отговорено Септември 6, 2007 Е с Гитар Про можеш и хубав звук да изкараш от барабани и бас стига да си си инсталирал RSE Но иначе кавъра е страхотен Хах тва RSE е много измислена хава! Нищо общо с оригинало звучене на нито един от инструментите НЕ СИ СЛАГАЙТЕ RSE САМО ИЗЛИШНИ МБ ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Септември 13, 2007 Share Отговорено Септември 13, 2007 A можеш ли да кажеш гор-долу с каква китара и ефект-процесор си записал парчето? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 13, 2007 Share Отговорено Септември 13, 2007 Jackson JS-30 и Boss GT-8 , нали така ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 13, 2007 Share Отговорено Септември 13, 2007 Kитарките звучат малко по-мазно, и нямат остротата и характера на Marshall-ския драйв, с който са записвали едно време парчето. Звучи ми като цифров драйв. Може би би станало по-добре и с по-късомензурна китара, като Gibson, или копие, но мисля, че това е много по-малък кахър. Иначе като цяло парчето звучи стегнато, изсвирено е сравнително добре. Като звук обаче записа не е нищо особено. Също така, според мен, можеш да поработиш доста върху солото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Септември 13, 2007 Share Отговорено Септември 13, 2007 Само да вметна, че малко по-надолу из темите има друга версия на това парче съвместна разработка м/у Total Guitar Magazine & моя милост.Тук е директния линк към парчето: Seek & Destroy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Септември 14, 2007 Share Отговорено Септември 14, 2007 Мн. добре звучи, опредлено по-стегната версия от предишната солото е много добре пипнато , само да не се пееше.... нещо пеенето ми напомня все едно са се събрали двама пияни метъли и ....но anyway, просто лично мнение. Можеш ли да кажеш са какво си записал барабаните и въобще какъв gear си използвал за записа китари, chain, микрофони...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Септември 14, 2007 Автор Share Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Иначе като цяло парчето звучи стегнато, изсвирено е сравнително добре. Като звук обаче записа не е нищо особено. Също така, според мен, можеш да поработиш доста върху солото. така е,китарите са джаксън с бос гт-8,а звука е леко пипнат запаметен пресет.за солото няма да говорим защото е много зле...знам си го...ама няма да седна да го уча!!!смесванетооооо...ще ви издам една тайна ама няма да се смеете много - преди дни се усетих че на колоните на които ми излиза звука от компа,последния път като съм правил разместване - едната съм я включил наобратно.и се чудих защо като застана между тях ми се губи звука,а като се отдалеча става по добре...проверкаааааа няма кой да направи - бях сигурен че всичко е както трябва а се върнах в детската градина та,надявам се този фал да не се повтаря,и сега да стават по добри миксовете ми... п.п. тази втората версия не е моя- да отбележа само.харесва ми как е изсвирена.не е като моята.само не ме кефи как звучи гласа на вокала - като извънземен Редактирано Септември 14, 2007 от rocker_vn Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Септември 14, 2007 Share Отговорено Септември 14, 2007 Мн. добре звучи, опредлено по-стегната версия от предишната солото е много добре пипнато , само да не се пееше.... нещо пеенето ми напомня все едно са се събрали двама пияни метъли и ....но anyway, просто лично мнение. Можеш ли да кажеш са какво си записал барабаните и въобще какъв gear си използвал за записа китари, chain, микрофони...? Най-добре да разгледаш старата тема. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=24164 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 2, 2008 Share Отговорено Февруари 2, 2008 Евала за кавъра страхотен е просто! Аз скоро също ще и направя кавър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 чудесно изпълнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2008 аз вече незнам кой на кого пише...на мен ли,на колегата дето си направи самореклама в моята тема ли?!?!?!?!? благодаря на всички които са чули моето изпълнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 13, 2008 Share Отговорено Февруари 13, 2008 И аз не разбрах, но и на двамата кавърите са на ниво Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts