the_gorer Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 (Редактирано) @synchu & @Sturmfuhrer, Младежи, пак не четете какво пише в постовете ми и пак бързате да пикаете на крив кукуряк. Не казвам, че китарите са лоши, казвам, че хората които ги рекламират им правят анти-реклама. Демек, брадвите може и да са супер яки и мноо хубави, но щом ги рекламират "китаристи" от рода на Munky от Корн, при сериозните китаристи някак си не се получава желаният рекламен ефект. Иначе то е ясно, че Ибанец ползват Корн, да си шиткат китарите сред младежта. Същото правят и BC Rich с Кери Кинг, но те поне са си избрали истински китарист за рекламно лице. Междудругото, за К7 наистина се чуват кофти мнения. Сигурно е от времето, ще питам БТВ. Редактирано Април 17, 2005 от the_gorer Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Същото правят и BC Rich с Кери Кинг, но те поне са си избрали истински китарист за рекламно лице. о да Кери Кинг е изруд(в добрия смосъл) :guitar: :twisted: Цитирай
synchu Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 @synchu & @Sturmfuhrer,Младежи, пак не четете какво пише в постовете ми и пак бързате да пикаете на крив кукуряк. Не казвам, че китарите са лоши, казвам, че хората които ги рекламират им правят анти-реклама. Демек, брадвите може и да са супер яки и мноо хубави, но щом ги рекламират "китаристи" от рода на Munky от Корн, при сериозните китаристи някак си не се получава желаният рекламен ефект. Иначе то е ясно, че Ибанец ползват Корн, да си шиткат китарите сред младежта. Същото правят и BC Rich с Кери Кинг, но те поне са си избрали истински китарист за рекламно лице. Междудругото, за К7 наистина се чуват кофти мнения. Сигурно е от времето, ще питам БТВ. ??? май ти не четеш??? аз не забелязвам да съм коментирал/цитирал нещо, което си писал.... Просто уточних че Малакиан използва не Сноумен, а Айсмен, 'щото Сноумен модел на Ибанец нема. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 А колко щеше да е хубаво ако имаше... Цитирай
TONY Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Кирил Маречков, след като блъсна и уби човек, шофирайки в нетрезво състояние, да отиде да стане рекламно лице на КАТ малко офтопик Кирил Маричков - е супер антипатична личност 1 Убиец -макар и неволен 2 Политик - парламентарист - с комунистически произход- от номенклатурната дипломация проповядващ СДЕсарски идеи - как мислите Щурците свиреха и бяха номер 1 по времето на Бай Тошо, а Кирчо свиреше( и още свири) с бас BC RICH 3 Изоставил е съпругата си, за да си вземе мацка дето може да му е дъщеря (е това вече е човешко) 4 повечето от Вас са малки и не помнят - но "великият музикант и басист" Кирчо( в смисъл че идва от кир- ама не с гръцкото значение господин) по порьчение на Димитровския Комсомол - написа статия изобличаваща упадъчния Хеви Метъл - и обяви Iron Maiden за пещерни музиканти :wow: а Стив Харис за пълен некадърник :hello: По темата - между 2те китари почти няма разлика - тоест копаят в една нива - мащабно погледнато . Естествено между формите и моделите има - но тя не е фатална - по скоро въпрос на лично предпочитание Като ме питат Блондинки или Брюнетки? - казвам и двете! отнесено към китарите- БС Рич и Джаксън и Ибанец и Фендер и Гибсън - искам ги всички Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 (Редактирано) Lemmy Kilmister в едно интервю: -Кое обичате повече - бирата или жените?-Да! :green: Та ако мога да перифразирам: -Jackson или B.C.Rich? -ДА!!! Редактирано Април 17, 2005 от AXE Цитирай
the_gorer Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Кирил Маричков - е супер антипатична личност TONY, поддържам мнението ти на 100% Представи си, че този пишман шофьор и неприятна личност стане рекламно лице на КАТ. Ей това се мъча да им обясня на някои момци от форума - ефектът ще бъде същият както когато "китаристите" на Korn рекламират китари. Цитирай
metalmaniak Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Lemmy Kilmister в едно интервю:-Кое обичате повече - бирата или жените?-Да! :green: Та ако мога да перифразирам: -Jackson или B.C.Rich? -ДА!!! Има един лаф: -Какво ще пиеш - ракия или вино? -И бира! И в същия дух: -Jackson или B.C.Rich? -И ESP! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Аве аз като си купя Джаксън жиците ша стават само заради формата на китарката/червена стрела/ на другите китари съм им е..ал майчицата Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 @synchu & @Sturmfuhrer,Младежи, пак не четете какво пише в постовете ми и пак бързате да пикаете на крив кукуряк. Не казвам, че китарите са лоши, казвам, че хората които ги рекламират им правят анти-реклама. Демек, брадвите може и да са супер яки и мноо хубави, но щом ги рекламират "китаристи" от рода на Munky от Корн, при сериозните китаристи някак си не се получава желаният рекламен ефект. Иначе то е ясно, че Ибанец ползват Корн, да си шиткат китарите сред младежта. Същото правят и BC Rich с Кери Кинг, но те поне са си избрали истински китарист за рекламно лице. Междудругото, за К7 наистина се чуват кофти мнения. Сигурно е от времето, ще питам БТВ. Съветвам те да не наричаш Synchu момче А сега по въпроса Доста добре прочетах какво си написал... и искаш да ми кажеш, че група като KoRn прави антиреклама на инструмента, с който свири... това звучи смешно... Корн са изключително популярна група, водят се основатели на нов стил в рока и какво ли още не и е просто малоумно някой да твърди, че в очите на хората те правят антиреклама Лично аз почти не мога да трая музиката им (вероятно и ти си на подобно мнение), но това просто не променя факта, че в очите на много хора те са велики... Капичи? Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 По скоро иска да каже, че китариста на Koяn e смотан и не може да свири, и по този начин не издига Ibanez в очите на кадърните китаристи. Аз не се ангажирам с мнение по въпроса, щото не ми пука :green: Цитирай
trendkiller Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Това че Мънки не мое да свири няма нищо общо с рекламирането на продукта. Пример - Д.Джеймсън е нещо като рекламно лице-модел на Джаксън и 100% не може да свири (на такъв инструмент ,де ) ,обаче дали не им прави реклама? И К7 хич не са лоши китари ,не знам за кво е цялото това плюене. Абе ,няма лоша китара за над 1000$ ,тва трябва да ви е ясно...От седемструнните много бих искал да пробвам Джаксъна на Ръсти или тоя на китаристчето от Фиър Фектъри Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Там е работата, че Джена не се и опитва да свири на китара :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Дженааааааааааааааа!!! :inlove: :inlove: :inlove: Ох на батко перхидролената кукличка! Свири си много кадърно тя - водят я за втория Теодоси Спасов. Разбира се, инструментът и е кавал. PS: Как не се бях родил в някой холивудски квартал, та да снимаме нещо съвместно с кака ви Джена, вее Цитирай
Recommended Posts