MaPuHcKu Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Добре, броим се, ако Джони броим за първи, Свилен за втори - то аз съм трети Свилене - слагаш всичките тояжки на един наръч, увиваш ги с едно одеало, връзваш с тел и товарим у багажника. Моето предложение за транспорта си остава валидно, ако искаш пиши ми на Л.С. да уточним логистичните подробности, че трябва да возя и кабинет на задната седалка (дано да не вали, че ще трябва и аз да прибягвам до одеала ) Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Свилене, стига р'ва ше те е'а у звездата, 2 предложения за докарване имаш Преброяването продължава! Цитирай
KAE Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 +1 редовен кибик. Дръво няма да нося, щото като гледам всичките тояги ще бъдат от сой За компенсТация мога да осигуря коли/бири. Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Видях го на картата - лесно е за ориентиране от Ботевградско (Подуяне), в неделя - 13ч съм там със Шектера ! Свилене - земи некой от многострунниците, че ми е мерак отдавна, ама кой знае кога ще ме огрее. Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Един в мое лице, аз ще отида направо там. До тогава! Аз ще си дойда с моята талпа, барем погледам малко читави басове . Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 (Редактирано) Видях го на картата - лесно е за ориентиране от Ботевградско (Подуяне), в неделя - 13ч съм там със Шектера ! Свилене - земи некой от многострунниците, че ми е мерак отдавна, ама кой знае кога ще ме огрее. Аз със сигурност ще взема, че Краси си го е платил, пък не си го е взел... До тук 6, току що говорих с temerut - 7, caruso i rudibass - 9... Редактирано Февруари 7, 2011 от johniebgood Цитирай
circles Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 И аз ще дойда, тъкмо ще се видим покрай тестовете. Ще донеса един Spector, който имам от скоро и ми е интересно как ще обади на по различен саунд от този на вилата. Значи до тук 10 Цитирай
marti_nik Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Тоя път ще взема и аз да дойда , да дадете идеи за единия адаптер на Фендера, а и да се видим с Краси , че има едно 9 - 10 години пауза Возя хора от района на стадион "Славия"! Цитирай
temerut Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 (Редактирано) Най накрая се кандардиса и Мартин вземи адаша ти от Паникан Уайаскар той живее на лагера Редактирано Февруари 9, 2011 от temerut Цитирай
johniebgood Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Припомняне, ако някой още не знае - читалището на ул."Дряновски манастир"12, успоредна е на "Ботевградско", на 3-4 спирки с трамвай 22 от гара "Подуями" посока кв."Левски", 13.02. неделя, 13 часа - бас среща! Ще е полезно и за начинаещите, ще можете да питате на воля. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 temerut, колега, а бе, ще вземеш ли 8-струнния... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Леле, добре че погледнах темата за всеки случай, че щех да ходим днес... Цитирай
yordaniy Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Ще е полезно и за начинаещите, ще можете да питате на воля. Ако не изникне нещо непредвидено, ще взема да намина и аз - за зяпач, аплодьор и въпросвач съм идеален! П.П. Дано не звучи тъпо, но ако на някой случайно му се играе с Ibanez SR305 (малко е като "пони" в сравнение с мустангите, които ще размахват гриви на срещата) - да каже, за да го взема. Цитирай
armario Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Бройте ме и мен. Ш....ото е, че съм до 14 часа на бачкане и дано не сте се разотишли, докато се домъкна. Цитирай
Recommended Posts