Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 464
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Тази среща ще я пропусна за жалост. :icon_shithappens: Няма как да се преборя с всички задачи + една сватба(не моята) в началото на следващия месец.

Отговорено

Ми 'айде 8-ми тогава, че да видят и дойдат повече хора!

Аз имам едно важно предложение към организатора - измисли някакви елементарни стикерчета, на които да си напишем имената и никовете и да си ги лепнем, за да не се чудим кой кой е и как се казва, като миналия път.

Отговорено
Ми 'айде 8-ми тогава, че да видят и дойдат повече хора!

Аз имам едно важно предложение към организатора - измисли някакви елементарни стикерчета, на които да си напишем имената и никовете и да си ги лепнем, за да не се чудим кой кой е и как се казва, като миналия път.

Яко! :blink:

Ще измисля.

Значи остава на 08.10. 09 --- 19:00ч

Среща пред входа на зоопарка (сп. на автобус 83,88)

Отговорено

DLS, LSD? :blink:

За "баджове" мо'е малко гафер - с дебело натискане става да се пише отгоре :)

Ще се опитам да дойда!

Само пръчките ли да носим? Или ако някой рече комбо..това онова?! :)

Ще има ли барабанист?

Отговорено

:punk_guitar: Луд ли си, днес минах 8 км до работата си за 68 минути! Блазе ви на вас! Това вече не е градът, в който израснах!

Стига с тая сегрегация :girl_witch: следващият път ще направим време за реагиране десетина дни до сбирката, ще обявим междувременно кой може да поеме гостенин, два и ще има място и за всеки, който желае :thumbs_up: Примерно...

Отговорено (Редактирано)

Я кажете, кой какво ще носи на 8-ми, аз лично, ако не ми мине котка път - 3 седемструнника и ако е нужно - кубе Hаrtke kick back12

Редактирано от johniebgood