nolly Отговорено преди 20 часа Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Получава се измамна илюзия, така , както е снимано. Редактирано преди 20 часа от nolly Цитирай
Voidhanger Отговорено преди 19 часа Автор Отговорено преди 19 часа ХАха, да, наистина е илюзия. Е, в крайна сметка не я взех де. Човека и той отиде на почивка и не знам. Май е за добро, че бях много на кантар. Цитирай
musicman Отговорено преди 19 часа Отговорено преди 19 часа ^ Всичко е за добро, и да я вземеш и да не я вземеш - все е за добро 2 Цитирай
Voidhanger Отговорено преди 18 часа Автор Отговорено преди 18 часа Истина говориш, братко Абе все някога ще изпадне и читава. Аз по принцип един друг модел от тази серия исках, но търпение му е майката. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 17 часа Отговорено преди 17 часа ^ Защо не се целиш в сегмента от 400-500 евро инструмент втора ръка? Точно в този ценови клас могат да се вземат много добри неща. Това от 100-200 евро обикновено по-добре нов. Цитирай
Voidhanger Отговорено преди 17 часа Автор Отговорено преди 17 часа Ами не ми се дават толкова за втора китара. Достатъчно се изръсих за лтд-то. Иначе имаше оферти - за 500 евро от новите Хагстрьоми предлагат яко, ама вече съм имал, та искал нещо, което ми е непознато. 1 Цитирай
Recommended Posts