ipo Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Чак санкции - незнам дали е необходимо. Обаче аз катовидя такова нещо и го трия. Ако иска дадения човек да се виждат постовете му - да пише нормално. E ама хич не си го санкционирал ,да знаеш ! Стига ве хора,осъзнайте се ..стига с тая комсомолщина. Съвсем само вип-чета ще си останете, да си администрирате клавиатурките без обиди /тук не крещя а подчетравам/ - собстевните..клавиатурковци сме всичките, хайде по мило , по здраво и со малко кьотек! лека
kolio_k Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Приятелю,ще е наистина огромна загуба,ако вземеш,че напуснеш форума
fluti Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 ^^ Аман от бунтари и неконформисти. Толкова ли не остана срещу какво да се бунтувате, та точно българския правопис избрахте?
IgniteAll Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 fluti, аз точно това имах предвид с писаното от мен в тази тема, но както виждам няма ефект. Просто някои хора решиха, че могат да си пуснат темата и да не изкажат едно мнение по нея, а тя да стане микро скандал. Затова, затварям темата!
Recommended Posts