emosms Отговорено Април 4 Автор Отговорено Април 4 Само 4 двойни ОУ, с повтаряща се схемотехника... Но засега е пълна каша. Опитвам се да го набутам на платка 12 x 3 см. Място има, но не ми идва музата за по-читаво подреждане. Приемам всякакви алтернативни гледни точки, местоположението на потенциометрите няма как да се променя Цитирай
emosms Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s (Редактирано) Няма много развитие, но врътнах кутия за комбото от ...еталбонд. Ако нещо кънти 😀 ще го облепя с дунапрен/ вата отвътре. Шасито също е готово, боядисано. Надписите ще ги правя на ръка с маркер. Редактирано %s в %s от emosms Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено преди 6 часа Отговорено преди 6 часа Интересно какъв ще е резултатът. Не е ли много паянтово? Цитирай
emosms Отговорено преди 2 часа Автор Отговорено преди 2 часа (Редактирано) Доста стабилно е, огъвките по кантовете укрепват. Но съм забравил неща от проекта - примерно що за извращения мислих по захранването... Между другото, имам второ шаси и него ще го правя в отделна кутия като глава. Там ще ползвам понижаващ и после повишаващ траф за анодното, стабилизирано отопление да докарам нужния волтаж след понижаващия, а най-голямото извращение ще е ползване на мрежов траф с 2х110v първична, като изходен за пуш-пул стъпало. Всичко бях измислил, сметнал по трафовете, а сега нищо не помня.. гледам и мигам 😂 Редактирано преди 2 часа от emosms Цитирай
Recommended Posts