DANEV Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа Един любим инструментал изсвирен на живо преди 3 дни в клуб Дръмс, Стара Загора (20.12.2024). 3 Цитирай
Koobenot Отговорено преди 1 час Отговорено преди 1 час Много готино и много стилно! От една страна хъмбъкерите ми мътнеят малко спрямо това дето съм свикнал да слушам Вай, но пък от друга страна тонът звучи по-топло и луксозно. Освен това факта, че нямаш wammy bar не ми липсваше изобщо. Единствено като критика мога да кажа, понеже го слушам от дете е, да пробваш да си нагласиш ампа на drive канал и да изчистваш с volume потенциометъра като него, иначе и така със смяна на драйвовете пак е яко с крак, но няма такава голяма експресивност ... не знам и колко динамично ти се държи ампа, може да не е възможно. За свирнята – както обикновено 6 точки, безкомпромисен! P.S. Малко е иронично, докато свириш такава легендарна творба гостите на заден план да се разправят за маси, сметки и неуредици ... но това е положението ... Цитирай
Recommended Posts