Koobenot Отговорено Октомври 13 Отговорено Октомври 13 Стив Морс имаше здравословни проблеми с ръцете, но го гледам стърже пак, и той е голям пичага. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14 Отговорено Октомври 14 Те вече доста години наред го мъчат, поне 10. А и не е вече spring chicken, както казват на запад. Но инак си е мега зъл тип. Още 70-та години свиреше всички неща, по които се прехласваха открилите Интернет през 2018-та. На мен ми е в Топ 3 класацията! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 14 Отговорено Октомври 14 @Baby Thomas А кои са другите двама от класацията ти? Гътри и Грегори, може би ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 15 Отговорено Октомври 15 Andy Timmons, Steve Morse, Joe Satriani. Guthrie е номер 0, то е пред и извън всякаква класация! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 15 Отговорено Октомври 15 ^ Аз съм на кантар кого повече харесвам от Satriani и Vai. Първият е по-гъвкав и свири най-различни хави от блус, през фламенко, през криви ладове, шред и т.н., вторият ме кефи повече за авангардния си подход и хипер ползването на уами бара ... труден избор. Цитирай
Тропчо Отговорено Октомври 15 Автор Отговорено Октомври 15 Предполагам, че е излишно да вкарваме в каквато и да било класация Джеф Бек. Тоя свири, каквото му подадат и според с когото свири. За мен е чудесен инструменталист и техник, но няма собствено лице. Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 15 Отговорено Октомври 15 ^ Има голям принос за китарното тоноизвличане като хватки, ползване на тремоло, освен това творбите му са си "китарни стандарти" и и до ден днешен – Cause We've Ended As Lovers, Led Boots, Shapes Of Things, Heart Full Of Soul ... чак безличен не бих го определил, но съм съгласен, че от първото слушане на мен лично ми е трудно разпознаваем. Недей, че колегата Сънчу ще ни шамари ... 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 19 Отговорено Октомври 19 Един пич, за когото ме светнаха напоследък е Ariel Posen (Ериъл Поузен). Свири слайд-волюм-суел хави на електрическа китара в нетипичен нисък строй Open C със струнни 17-64. Ето демо на ригът му. Цитирай
Тропчо Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s (Редактирано) ^ С тоя "накутреник" малко ми докарва на един друг, дето също много го обича и свири в "една октава по- бавно", както викаше един. Редактирано %s в %s от Тропчо Цитирай
Recommended Posts