bulby Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Един ей такъв готин Warwick Thumb Bolt-on много ще ми отива Цитирай
TONY Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 ^ И аз си мечтая за такьв, даже благодарение на басист от Латино Партизани - присьства в запис на моя песен - за коетo му благодаря. (той просто ни го зае за записа) Е , някой ден - може би... Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 www.kdbasses.com определено има каво да се види! 1 Цитирай
BASSSKO Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Modulus Quantium Може би заради звука му...... Чуйте Алекс Уебстър..... Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Fender Jazz bass Jaco style http://www.fender.com/products//search.php?partno=0196208800 там е истината.Някой ако иска има и fretted вариант Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 www.kdbasses.com определено има каво да се види! :recourse: Хора, тия са БЪЛГАРИ ??!!!?? :recourse: Ебаси яката изработка !!!! Не съм вярвал, че у нас може да се направи нещо такова !!! Творбите (щото са си творби де) на Диката са най- близо до това, но тия пичове ми скриха шапката с профи изработка, и на китарите, и на сайта си !!!! НЕМАМ ДУМИ !!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 ^ Мдам,и аз така реагирах като ги видях за първи път. Цитирай
BASSSKO Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Не съм абсолютно сигурен, обаче ТЕ не са ТЕ, а е ТОЙ. От бая време се говори за новозагорчина, обаче дали иде реч за него, май само той може да каже....... Цитирай
Dikata Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 и аз видях банера.питаха ме и сьответно чух противоположни мнения за кд басовете.аз лично се радвам ,че има колеги,които се зарибяват по такива детаили и по странна визия!ина4е мерси на demiurg(бира+),4е нарича моите басове творби,но леко НЕ сьм сьгласен с фразата"наи-близо до...."аз вече си имам концепция,близка до FODERA i F BASSES.i сьотвтно залагам на работи като МНОГО прецизна направия,свиряемост,баланс ,материал и разбира се скьпа електроника,а не на дьрворезбата.като започвах имах сколонността и аз да претрупвам нещата(сандвичи,пластове и др.),както кд,но бьрзо разбрах,4е една проста операция ,повторена многократно,НЕ прави една сложна и полезна.има много колеги,и аз включително,които могат да направят доста по -усукани детаили,но просто мястото не им е по китарите.така,4е ще се радвам на фразата "наи-далече от..."(пак ще черпя)!ще използвам случая,ако кд е вьв форума,да му пиша на лс препорьки за избор на фингерборди и грифове и други дреболии,че видях малко рисковани неща по снимките.трябва да сме си полезни.определено има хава.нека с общи усилия в темата"бас мечта"да има повече бьлгарски китари като тези и още много. Цитирай
vurbito Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 хм моя бас е ESP само за едни нови адаптери мечтаем xD че тия нещо не ме радват а да също Rickenbacker L 4004 ако може син Цитирай
beatle Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 (Редактирано) На 15 ще покажА баса мечта,че нещо не успях да се справя с постването на снимки Редактирано Декември 12, 2007 от beatle Цитирай
Berko Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Все още нямам бас, но пък си имам бас мечта Цитирай
cone Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Аз за сега съм се спрял на тези: Gibson Thunderbird IV - това е най-красивия бас, който съм виждал (а и при тази цена няма как да не звучи страхотно) и този: Fender Jazz Bass - класика с една дума! Редактирано Януари 6, 2008 от cone Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Аз имам "Ibanez"SR506,преди имах един 5-стр "Washburn",преди това лицензен "Рикенбекер".Сега се колебая между "Yamaha"TRB1006 i "Conklin"-7 струнен,ама и двата ги няма в БГ за жалост.Миналото лято в Италия ми попадна конклин 7 стр. ,но беше корейски и му искаха 1860 евро,казах им да го д....! Цитирай
Recommended Posts