Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

^ И аз си мечтая за такьв, даже благодарение на басист от Латино Партизани - присьства в запис на моя песен - за коетo му благодаря. :thumbs_up: (той просто ни го зае за записа)

Е , някой ден - може би...

• 4 weeks later...
Отговорено
www.kdbasses.com

определено има каво да се види!

:thumbs_up:

:recourse: :recourse:

Хора, тия са БЪЛГАРИ ??!!!??

;)

:recourse: :recourse: :recourse:

Ебаси яката изработка !!!! Не съм вярвал, че у нас може да се направи нещо такова !!! Творбите (щото са си творби де) на Диката са най- близо до това, но тия пичове ми скриха шапката с профи изработка, и на китарите, и на сайта си !!!!

НЕМАМ ДУМИ !!!! :recourse:

Отговорено

Не съм абсолютно сигурен, обаче ТЕ не са ТЕ, а е ТОЙ. От бая време се говори за новозагорчина, обаче дали иде реч за него, май само той може да каже.......

Отговорено

и аз видях банера.питаха ме и сьответно чух противоположни мнения за кд басовете.аз лично се радвам ,че има колеги,които се зарибяват по такива детаили и по странна визия!ина4е мерси на demiurg(бира+),4е нарича моите басове творби,но леко НЕ сьм сьгласен с фразата"наи-близо до...."аз вече си имам концепция,близка до FODERA i F BASSES.i сьотвтно залагам на работи като МНОГО прецизна направия,свиряемост,баланс ,материал и разбира се скьпа електроника,а не на дьрворезбата.като започвах имах сколонността и аз да претрупвам нещата(сандвичи,пластове и др.),както кд,но бьрзо разбрах,4е една проста операция ,повторена многократно,НЕ прави една сложна и полезна.има много колеги,и аз включително,които могат да направят доста по -усукани детаили,но просто мястото не им е по китарите.така,4е ще се радвам на фразата "наи-далече от..."(пак ще черпя)!ще използвам случая,ако кд е вьв форума,да му пиша на лс препорьки за избор на фингерборди и грифове и други дреболии,че видях малко рисковани неща по снимките.трябва да сме си полезни.определено има хава.нека с общи усилия в темата"бас мечта"да има повече бьлгарски китари като тези и още много.

Отговорено

хм моя бас е ESP само за едни нови адаптери мечтаем xD че тия нещо не ме радват

а да също Rickenbacker L 4004 ако може син

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

На 15 ще покажА баса мечта,че нещо не успях да се справя с постването на снимки

Редактирано от beatle
  • 4 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Аз за сега съм се спрял на тези: Gibson Thunderbird IV - това е най-красивия бас, който съм виждал (а и при тази цена няма как да не звучи страхотно) и този: Fender Jazz Bass - класика с една дума!

Редактирано от cone
Отговорено

Аз имам "Ibanez"SR506,преди имах един 5-стр "Washburn",преди това лицензен "Рикенбекер".Сега се колебая между "Yamaha"TRB1006 i "Conklin"-7 струнен,ама и двата ги няма в БГ за жалост.Миналото лято в Италия ми попадна конклин 7 стр. ,но беше корейски и му искаха 1860 евро,казах им да го д....!