Ламби Отговорено Май 10, 2022 Отговорено Май 10, 2022 Bugera amp parts reverb.Там е тая ....Дано да съм бил полезен. 1 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Май 10, 2022 Отговорено Май 10, 2022 (Редактирано) Хора, това не е библейско ... За тия пари си купуваш амп Вермона в БГ. Попаднах и на един datasheet с части за Bugera, измежду които приъства и тоя потенциометър. Редактирано Май 10, 2022 от Koobenot Цитирай
Ламби Отговорено Май 10, 2022 Отговорено Май 10, 2022 Е те знаят,че нуждаещия се от такива потове е наведен и хванат за палците. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 10, 2022 Автор Отговорено Май 10, 2022 5 hours ago, Ламби said: Bugera amp parts reverb.Там е тая ....Дано да съм бил полезен. Благодаря много! При липса на други варианти, може да прибегна и до това. Може да пробвам преди това да направя нов пот от стария и идентична основа на нов стандартен, с обикновена ос. Цитирай
Koobenot Отговорено Май 12, 2022 Отговорено Май 12, 2022 Значи от темата разбрахме: Големите брандове са склонни да си поръчват потенциометри по поръчка с цел да изпилят нервите на хрисимият майстор. Хубаво да е подкрепяме местното производство на апаратура, хем ще ни я ремонтират по-лесно, хем спонсорираме местната икономика. 2 1 Цитирай
Ламби Отговорено Май 12, 2022 Отговорено Май 12, 2022 ^ Имам приятел имаше приключение с Меса марк 5.От сервизната подръжка му предложиха замяна на цяла платка срещу скромните 900 зелени гущера плюс транспортни разходи.Така де всички производители са за бой.Искат продукта им да си изкара горе долу гаранцията и после нов.Добре е,че в България все още има хора с нужните познания. 1 Цитирай
emosms Отговорено Май 19, 2022 Отговорено Май 19, 2022 В краен случай, монтирай стандартни на панела... От тези с подобна ос (изтънена от една страна), не с шлици, дано пасва копчето.. Цитирай
Recommended Posts