Tannen Публикувано Юни 8, 2007 Публикувано Юни 8, 2007 (Редактирано) Здравейте! След като не успях да намеря точна и подробна информация за обурудването на китариста на Скорпионс, питам вас, знаете ли точно с какви усилватели е свирил и свири Рудолф Шенкер и какви ефекти използва? Как вие постигате звука на Скорпионс? Мерси Редактирано Юни 8, 2007 от Tannen Цитирай
vhcs Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 (Редактирано) Gibson (май voodoo е модела) и Engl Amps ... по-точно обаче не знам Редактирано Юни 9, 2007 от vhcs Цитирай
selarent Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 (Редактирано) Ами дано ТОВА ти отговори на въпросите... Ако се поразровиш, ще намериш и още. Иначе за китара - в момента е с DEAN Редактирано Юни 9, 2007 от selarent Цитирай
smartpeter Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 Човека не питаше ли за Рудолф Шенкер? Мооето лично мнение: Рудолф е бледа сянка на брат си Майкъл Шенкер като китарист, но го бие по стойки от воле!!! Информацията за Майкъл е доста по ценна!!! Поздрави, Петър Цитирай
TONY Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 (Редактирано) ^ както каза Майкьл в шоуто на Славчо ,професионално пьтищата са им са се разминали но си остават братя и синове на баща им - който им е дал хьса. Рудолф е ритьм китарист - - с характерен халтед стайл на свирене, като основен композитор на Скорпиьнс - е хиляди пьти по успял от брат си Майкьл(колко фена има Скорпиьнс и колко МСГ),който е по добрият китарист (So what?), в крайна сметка нещата са такива, каквито са се получили. за мен Матияс Ябс - е по - добрият избор за соло китарист на Скорпиьнс - така че проблем няма.. Рудолф и Матияс - ползват - предимно Маршал тюб хедс - от JCM -сериите (50 и 100 ватови) Рудолф - е ползвал и Кити Хаук рак стьпала Матияс - ползва и Фендер просоник тюб комбо Редактирано Юни 9, 2007 от TONY Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Да зарежеш Gibson Flying V заради тез кретенски дъски Дийн...ако ще за 1 зилион $ да е - пак е МНОГО куха идея. Изък, че съм му фен на дядо Руди... Цитирай
Tannen Отговорено Юни 11, 2007 Автор Отговорено Юни 11, 2007 Благодаря ви на всички за информацията и мнението. Въпреки лафа "всеки, който прави кавър на Скорпиънс, прави песента им по-добра от тях" аз смятам че те са били нещо голямо за времето си, а и до днес си имат място под слънцето. Цитирай
Recommended Posts