spellsingero Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Не знам за дамите, но аз ти пращам ЛС с няколко заглавия, които бих се радвал да ми пратиш на мейла Може да прозвучат странно в мъжко изпълнение, ама винаги са ми били интересни подобни експерименти. Благодаря предварително и поздрави! Мен пък не ми дават да изпея уоман ин лъв!!! не ги е срам и текст ще променя и сичко ...ама ще я пея таз песен! Цитирай
tonqka Отговорено Октомври 6, 2009 Отговорено Октомври 6, 2009 Тука имам разни неща http://singbacks.hit.bg/. Почти всяка седмица качвам разни нови неща които ми поръчват. Всичко което съм публикувал на този сайт се предлага, така че ако ти хареса нещо кажи, ако ли пък не здрави да сме, дето се вика. Успех!!! Цитирай
tonqka Отговорено Октомври 6, 2009 Отговорено Октомври 6, 2009 Здравейте, уважаеми колеги и колежки! Идеята ми е следната: Тук ще представя списък на сингбеците, които имам аз( в мп3 формат са) и ако искате някой от тях и съответно вие можете да ми предложите такъв, който не виждате в списъка(естествено се интересувам от песни за женски вокал), можете ми пишете, за да се разберем как да си ги изпратим. Мисля, че идеята е добра за взаимно обогатяване на колекциите Естесвено ми пишете само ако имате и вие какво да предложите, защото на не ми се занимава много много с благотворителност Ок, надявам се , че е ясно за какво става въпрос! Ето и моите сингбеци: 1. A WOMAN’S WORTH – Alicia Keys 2. ALL I WANNA DO – Sheryl Crow 3. ALL THE WAY – C.Dion 4. ANGEL OF MINE – Eternal 5. ANGELS – Jessica Simpson 6. AUTUMN LEAVES – Diana Krall 7. BECAUSE YOU LOVE ME – C.Dion 8. BESAME MUCHO – Triny Lopez 10. BLACK VELVET – Bonnie Right 11. CRAZY - Patsy Cline 12. DON’T GO BREAKING MY HEART – E.John&KikiDee 13. EVERY BREATH YOU TAKE 14. FALLIN’ – Alicia Keys 15. FEVER – Peggy Lee 16. FIELDS OF GOLD – Eva Cassidy 17. FOOLISH GAMES – Jewel 18. GIVE ME ONE REASON – Tracy Chapman 19. GIVE ME THE NIGHT – Randy Crowford 20. HOY – Gloria Estefan 21. HOT STUFF- Donna Summer 22. HOW COULD AN ANGEL BREAK MY HEART – T.Braxton 23. HOW DO I LIVE – Trisha Yearwood 24. HURT – Christina Aguilera 25. I BELIEVE I CAN FLY 26. I CAN’T MAKE YOU LOVE ME – Bonnie Right 27. I HAD THE TIME OF MY LIFE – Durty Dancing 28. I HAVE NOTHING - W.Houston 29. I WANNA DANCE WITH SOMEBODY -W.Houston 30. IF AIN’T GOT YOU – Alicia Keys 31. I’LL BE THERE -M.Carey 32. I’M SO EXITED – Pointer Sisters 33. IT’S NOT RIGHT BUT IS OK- W.Houston 34. IT’S RAINING MAN 35. KILLING ME SOFTLY – Dee Dee Bridgewater 36. LADY MARMALADE – Pattie LaBelle 37. LISTEN TO YOUR HEART – Roxette 38. MAN! I FEEL LIKE A WOMAN – Shania Twain 39. MY ALL - M.Carey 40. NATURAL WOMAN – Aretha Franklin 41. NEW YORK STATE OF MINE - B. Joel 42. Nora Jones- Come away with me 43. Nora Jones – Cold cold heart 44. ONE – U2&Mary J. Blidge 45. ONLY YOU 47. RUN TO YOU 48. SMOOTH OPERATOR – Sade 49. SON OF A PREACHER MAN 50. STAND BY ME 51. SUMMER NIGHTS – Grease 53. THE FIRST TIME EVER I SAW YOUR FACE - Roberta Flack 55. PROUD MARY – Tina Turner 56. SIMPLY THE BEST – Tina Turner 57. TOTAL ECLIPSE OF THE HEART – Bonnie Tylor 58. UNBREAK MY HEART - T.Braxton 59. VISION OF LOVE – Mariah Carey 60. WE ARE FAMILY – Sister Sledge 61. WHEN I NEED YOU 62. WHEN YOU BELIEVE-Mariah&Whitney 63. WITHOUT YOU - M.Carey 64. WOMAN IN LOVE – Barba Straisand Тука имам разни неща http://singbacks.hit.bg/. Почти всяка седмица качвам разни нови неща които ми поръчват. Всичко което съм публикувал на този сайт се предлага, така че ако ти хареса нещо кажи, ако ли пък не здрави да сме, дето се вика. Успех!!! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Здравейте... Ами ...Доста странно ми се видя..Но прерових нета и не можах да намеря синбег на сигурно най-полулярната песен... Can't Let You Go (Rainbow).. Ако някой има,моля да сподели . Цитирай
werdyto Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Трябва ми спешно инструментал на песента на Любо - Забранена любов .. аре ако някой го има ще почерпя Цитирай
zazz Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 Здравейте!Дали някой има какъвто и да е инструментал на някоя от изброените групи: Подуене Блус Бенд/Васко Кръпката Ревю Нова Генерация Монолит Б.Т.Р. P.I.F. Щурците Моля,ако имате нещо помогнете ми.Благодаря предварително! Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 15, 2009 Отговорено Ноември 15, 2009 (Редактирано) Не успях да прочета темата до край, но видях че много хора търсят разни неща. Интересно ми е откъде ги намирате, аз преди не сън намирала такива материали. Моите песни си ги правя с програма за махане на вокалите. Става горе долу добре ако не е за професионално изпълнение, тоест за репетиция или просто да покажете как пеете. Интересувам се дали някой използва подобни програми или не. Аз използвам Adobe Audition и така не ми се налага да търся, но не знам на какъв принцип са направени въпросните сингбеци, които разменяте. Също така ако някой не може да намери песен и много иска да я има, може да ми прати песента или заглавие и ще му я пратя без вокали. ПП За съжаление има редки случаи, в които не се получава махането на вокалите, особено ако е много скапан записа или пък е правен на няколко слоя. Редактирано Ноември 15, 2009 от james-assya Цитирай
Faceless Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 препоръчвам ви един торент сайт, който е много добре организиран: www.torrents.ru там регистрацията е доста сложна, но си струва усилието. Има специален раздел за минуси - не само вокални, но и китарни и за ритъм секция Цитирай
andreev92 Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Хора спешно ми трябва инструментал на Графа "Искам те". Навсякъде го търсих но не го намирам никаде из нета! Също ако ви се намира на Тоше Проески "Jedina". Цитирай
SaturninE Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Здравейте и от мен и аз попаднах на парче, чийто инструмента е неоткриваем и има защо ,това парче го има само в лайв изпълнение .Става дума за кавъра на Anouk -Losing My Religion,за съжаление не мога да пусна линк точно сега ,но веднага ще ви излезе ,ако я напишете в youtube.Няма да откажа и някой да ми направи инструментал ,да я изсвири на китарка (парчето е акустично,в тва е красотата му) . Цитирай
Djinjifila Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 (Редактирано) Спешно търся инструментали на Тина Търнър - Proud Mary, Майкъл Джексън - We Are The World и Елтън Джон - Believe Търся качествени инструментали, защото ще записвам в студио. Моля ако може някой да ми помогне, ще съм Ви много благодарен. Благодаря предварително на всички. П.С : Извинявам се ако звуча некомпетентно. Редактирано Февруари 22, 2010 от Djinjifila Цитирай
Liusiana Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Моля Ви, помагайте! Търся спешно инструментала на песента "Нека бъде светлина" На Подуене Блус Бенд! И аз ще помогна с каквото мога! Благодаря Ви предварително! Цитирай
lonelyheart Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 здравейте, април месец съм на конкурс в пловдив ими трябват инструменталите на невена цонева - ''не изчезвай'' и ''все така'' , намерих линк тук, чаках и накрая ми каза, че не е намерено.. така че, ако може някой да ми даде линкове и ако може да не са качени в 4storing :S благодаря предварително! Цитирай
XeRo Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Добър вечер на всички, бих искал да ви помоля за един инструментал, надявам се някой да разполага с него: Георги Христов - Душата Ми Е Стон. Ще се радвам и ще бъда безкрайно благодарен, ако някой има този инструментал. Цитирай
staria_rocker Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Здравейте, уважаеми колеги и колежки! Идеята ми е следната: Тук ще представя списък на сингбеците, които имам аз( в мп3 формат са) и ако искате някой от тях и съответно вие можете да ми предложите такъв, който не виждате в списъка(естествено се интересувам от песни за женски вокал), можете ми пишете, за да се разберем как да си ги изпратим. Мисля, че идеята е добра за взаимно обогатяване на колекциите Естесвено ми пишете само ако имате и вие какво да предложите, защото на не ми се занимава много много с благотворителност Ок, надявам се , че е ясно за какво става въпрос! Ето и моите сингбеци: 16. FIELDS OF GOLD – Eva Cassidy 18. GIVE ME ONE REASON – Tracy Chapman 25. I BELIEVE I CAN FLY 45. ONLY YOU 47. RUN TO YOU 49. SON OF A PREACHER MAN 50. STAND BY ME Ей тея ми трябват, аз също имам много симбеци, пиши. Цитирай
Recommended Posts