Jump to content
Българският форум за музиканти

tonqka

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tonqka

  1. Тука имам разни неща http://singbacks.hit.bg/. Почти всяка седмица качвам разни нови неща които ми поръчват. Всичко което съм публикувал на този сайт се предлага, така че ако ти хареса нещо кажи, ако ли пък не здрави да сме, дето се вика. Успех!!!
  2. Тука имам разни неща http://singbacks.hit.bg/. Почти всяка седмица качвам разни нови неща които ми поръчват. Всичко което съм публикувал на този сайт се предлага, така че ако ти хареса нещо кажи, ако ли пък не здрави да сме, дето се вика. Успех!!!
  3. Търсим сериозен и оборудван барабанист за суинг, фънки, фюжън и блус. Изисква се човека да е наистина мераклия за такъв стил свирене тъй като групата засега има сериозни амбиции. Може да ми пишете на мейла и ще ви пратя малко записи и подробности както и телефони за връзка. А ако разбира и от перкусии цена няма да има!!Предварително благодаря на тези които ще се отнесат сериозно към това съобщение!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.