Ламби Отговорено Февруари 6, 2021 Отговорено Февруари 6, 2021 Аз само казвам,че ЛТД се правеше в Корея,после в Китай,сега в Малайзия и никога в Япония.Вероятно може да се намери корейска ЕС 1000 за около същата цифра,но ще е 10 годишна и в какво състояние ще е не е ясно.Финиша на Японските и Корейските е забележителен,освен белите.Въпроса за удобството е строго индивидуален зависи.Някой харесва абанос с огромни прагове,друг дръжка от лопата снепена на две с нещо,като прагове.Проба си трябва. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 6, 2021 Автор Отговорено Февруари 6, 2021 (Редактирано) Това с пробата е ясно. Ето, за да видиш какво имам впредвид: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/e-gitarre-schwarz-black-esp-ltd-ec-401-neuwertig/1638969486-74-3733 Не ми се рискува с втора употреба и то от майната си. Редактирано Февруари 6, 2021 от Voidhanger Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 6, 2021 Отговорено Февруари 6, 2021 Ориентирай се към ЕС1000 ако ще е ЛТД.Външно изглеждат еднакво с 256,400 и 600,но само външно.Казват,че Хилядарката е на кантар с Е2,но силно се съмнявам Е 2 е двойно по скъп. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 6, 2021 Автор Отговорено Февруари 6, 2021 (Редактирано) Е не мога да давам толкова пари, много ми идват. Май ще взема един Epiphone Les Paul Standard 60's 2020 и това е. Редактирано Февруари 6, 2021 от Voidhanger Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 6, 2021 Отговорено Февруари 6, 2021 Е поне трябва да пробваш някое не е задължително да го плащаш.Така ще си наясно дали си заслужава парите или е само име. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 6, 2021 Автор Отговорено Февруари 6, 2021 Да пробвам, ама тука като ги няма тия модели.... Цитирай
Ламби Отговорено Февруари 6, 2021 Отговорено Февруари 6, 2021 Музик уорълд или Динакорд нямат ли налични или и там скръб. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 7, 2021 Автор Отговорено Февруари 7, 2021 (Редактирано) Epi SG-та няма никъде, иначе Lea Paul имат. Поне Les Paul може да се прибва, но не от новите. Предполагам, че разлика в грифа нямат тия модели. В Икономов имат SG Tony Iommy, това е вариант, ама дали ще е същата като малко по-евтините? Редактирано Февруари 7, 2021 от Voidhanger Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 7, 2021 Автор Отговорено Февруари 7, 2021 Появи се и нов играч на хоризонта - Hagstrom! Не ги бях чувал, но това което виждам определено ме радва, а и цените им не са космически. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 7, 2021 Автор Отговорено Февруари 7, 2021 Избрана е новата китара - https://www.thomann.de/intl/hagstrom_fantomen_black.htm Благодаря на всички за ползотворната дискусия - научих много нови неща Цитирай
2+2=0 Отговорено Февруари 12, 2021 Отговорено Февруари 12, 2021 On 2/6/2021 at 11:01 PM, Ламби said: Ориентирай се към ЕС1000 ако ще е ЛТД.Външно изглеждат еднакво с 256,400 и 600,но само външно.Казват,че Хилядарката е на кантар с Е2,но силно се съмнявам Е 2 е двойно по скъп. Малко късно, но разликата между двете е - EII преди бяха известни като ESP Standard и се произвеждаха изцяло в Япония, в момента ESP се опитват да ни убедят, че това все още е така, само че EII по-скоро само се сглобяват и завършват в японската фабрика, а преди това заготовките се правят в Китай. Като ниво са наравно със старите LTD Elite и японския бранд Edwards. 1000 и 600 сериите преди се правеха в Корея, сега има различни бачове - Корея и Индонезия. Нивото им е паднало, за сметка на цената. Истинските находки преди 2-3 години бяха старите LTD Elite, защото все още не струваха над 2000 лева, както и Edwards, които обаче трудно се намират в Европа. В момента елитите и старите стандарти вече си качиха цената. Корейските 1000 серия също бяха много добри инструменти. Иначе, какво е усещането от Fantomen-a? Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 12, 2021 Автор Отговорено Февруари 12, 2021 Чакам го евентуално другата седмица по някое време. И аз тръпна в очакване. Двоумих се между Фантомен и Супер Swede, но в крайна сметка винаги съм искал или FIrebird или Gibson RD, а това се вписа чудесно Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 13, 2021 Автор Отговорено Февруари 13, 2021 Дойде китарата днеска, ама дойде с дефект, за който съм сигурен,че в магазина са знаели, едва ли е станало по време на пътуването. Неприемливо е това. Иначе китарата е удобна и красива, ама ми скапаха настроението. Бих преглътнал едното, ама това другото си е направо като строшено. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 13, 2021 Отговорено Февруари 13, 2021 Не е фатално. Иначе едни хора ти говориха за избирането по картинка, ама няма кой да слуша. Всеки си знае и акъл никой не иска. Дядо ми се шегуваше, че това е единственото справедливо разпределено нещо. Ако можеш, връщай, ако толкова те дразни. Цитирай
Voidhanger Отговорено Февруари 13, 2021 Автор Отговорено Февруари 13, 2021 Абе не е от картинката, виж снимки от опаковката, било е адско пътуване. А и тия ако я беха опаковали малко по-добре нямаше да стане така. Първата снимка е кутия,в която беше грифа, другото е външната опаковка, сложена в друг кашон. Е ще я върна, няма да го понеса това да го гледам. Цитирай
Recommended Posts