niki123bg Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Адаш, пазарувай... нема кво да се чудиш...за кинтите си е суперМен жена ми се чуди как успявам да ги сбутам техниките в 3 на 3 на 3 ама при добро желание става Така че ако преодолееш изконния женски стремеж към подреденост като в кукленска къщичка - всичко е наред. Да бе да му се невиди - не ще да трупам такива играчки из къщи Къде щели сме да ги слагаме, после като се местим незнам си кво си и така... Иначе май и аз му фърлих очото на тва, ще изчакам да отшуми последната ми покупка и ще си завзема и аз една такава клавиатурка Цитирай
synchu Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Да бе да му се невиди - не ще да трупам такива играчки из къщи Къде щели сме да ги слагаме, после като се местим незнам си кво си и така... Иначе май и аз му фърлих очото на тва, ще изчакам да отшуми последната ми покупка и ще си завзема и аз една такава клавиатурка Вкарай елемент на изненада Донеси я вкъщи- пък то, ако ше те гони - ше те гони и без т'ва, ама поне ще си с клавиатура - един вид духовно богат и оневинен пред себе си. Пешо - Семпълта'нана'нка как се държи с МК-то, в сми на Пич/Мич, Бендове, че тия дни съм се засилил да го пускам в утилизация? Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 ами аз сам с такава клавиатура мк461 и е първата която е внесена в БГ от ВАЛИ . С шефа сме приятели и цената за мене е коренно разли4на.А за функционалност сам много доволен,последно записвах едни неща с NOVATION V-Station VST инструмента - многоооо добре. що не се обади като писах че ще си взимам. 100 пъти предпочитам да не давам процент на get.bg, а на някой съфорумец Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Пешо - Семпълта'нана'нка как се държи с МК-то, в сми на Пич/Мич, Бендове, че тия дни съм се засилил да го пускам в утилизация? тва не го разбрах Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 ако разбира се след това не се замислих че тези клавиатури се внасят от комп фирма, а не от мошениците дето препродават скъпо и прескъпо уж професионалната муз техника Абсолютно си прав, да го е' Адаш, пазарувай... нема кво да се чудиш...за кинтите си е супер Мен жена ми се чуди как успявам да ги сбутам техниките в 3 на 3 на 3 ама при добро желание става Така че ако преодолееш изконния женски стремеж към подреденост като в кукленска къщичка - всичко е наред. 2 мс не постигат и повечето хардуерни китарни процесори или въобще дигитална техника - от сорта на процесори, Eventide, TC, Lexicon са с по 2-3-4 мс латенция, или дигитални синтове.... така че си е супер добре направо. ммммммм за закъснението на хардуеърните процесори не съм съгласе. далече е под 2 мс. Моя диджитек студио 200 дето никой го неще и в крайна сметка па и аз за кво да го продавам е с латенция май нещо от рода на 0,06 мс ако немаше и още една нула даже :green: Цитирай
synchu Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Пешо - Семпълта'нана'нка как се държи с МК-то, в сми на Пич/Мич, Бендове, че тия дни съм се засилил да го пускам в утилизация? тва не го разбрах В смисъл на това Пича и Модулация дали са плавни и достоверни, за соло инструменти, защото използвайки ВСемплър например има разни скок/прескоци, които с НИ Комтакт ги няма, което ме навежда на мисълта, че има софтуерен проблем. Мисълта ми е как е положението в Семпълтанк (който от един пост подразбрах, че използваш)? Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 мииииииии флейтата на последното ми парче е и със пич и с модулация ама не мноо щото естествено че ще звучи гадно, иначе за ел инструменти там нема грешка то си така или иначе изкуствено. с барабаните стават доста яки изгъзици, а и много е хитро на някои бленди на цигулки на пример че пича ти служи за нещо като ала волюм/атак мн добре е замислено требе да се отбележе ама още съм нов имам около ден и половина разучаване и то не сериозно така че все още не съм се запознал с тоя семплер но определено ще го направя пп съжалявам за офтопика ама в една или друга степен нещата са по темата или многото появили се подтеми Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Напазарувах аз Ево-то и снощи дойде. Мания от'секъде, супер му се кефя. Може би защото не мога да изсвиря нищо, знам ли... Какъв офф-топик, на мен са ми интересни писанията Ви. В най-скоро време (щом науча 2-3 акорда) ще се впусна в софтуерни изследвания, че снощи само дрънках с В4 и СаундФонтс малко. Малко малко...до 02 часа отиде... <_> Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 да кажеш дали те кефи.то кво направо си е супер.кажи кви виртуални синтове ползваш Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 И аз от околко 3 седмици еволюирам. Та искам да ви питам за едно нещичко дето забелязах: когато превключвам миди канала на който клавиатурата изпраща (най-лявото от контролните копченца) ако превключвам на 1-ви канал има едно закъснение от 3-4 секунди, докато когато превключвам на който и да било друг канал, го няма. Това е кофти за свирене на живо ако свириш с няколко вст-та, които слушат на различни канали и искаш да превключваш между тях като сменяш канала при това бързо.. Та може ли някой друг еволюиращ да каже дали има наблюдения при него каква е ситуацията? Иначе за пич-бенда - май доста зависи от типа инструмент. Например тромпети и саксове доста изкуствено звучат през Контакт или сфз+, докато на контакта пусках един слап бас и един фретлес (от Контакт 1 семпъл лайбръри) - просто убийствено звучат (особено фретлеса..). При тях обаче трудно пък нещо се получават нещата с велоситито щото има два лейъра със заглушени ноти най-отдолу и един с пич-бенд най-отгоре и май бая тренировка се изисква за да може да ги използваш ама това може да си е проблем на самите семпли.. Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 еми не е лесно да е тесно хаха така де трябва да се опознае спецификата на инструмента нема начин капризни са VST-тата Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Дотук добре, ама все пак някой ако може да каже дали и при него го има въпросното закъснение..? Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) Ше зема да си отговоря сам, пък вие кажете дали съм прав: значи закъснението се получава според мен, защото като въведеш 1, то чака още 3 секунди дали случайно нема да въведеш още някоя цифра щото може да праща на миди канали от 1 до 16. От друга страна ако въведеш 2 или по-голяма цифра не чака щото не може да имаш миди канал двайсе и нещо си или петдесет и нещо си и т.н. - просто нема смисъл в тоя случай да чака втора цифра. Пак малко не са го домислили тука ама решението е сравнително просто - ако не искаш да се бави при сменяне на канала просто не ползвай първи канал, хаха, тъпо но работи.. Редактирано Април 5, 2005 от ecmjazz Цитирай
Yiwigi Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Ако това е проблема, значи той е лесен за разрешение: просто като искаш да превключиш на първи натискаш 0 и след това 1! Така би трябвало да нямаш закъснение! На повечето Ямаха като превключваш звуците нещата стоят по тоя тъп начин.... Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Гениално, както казваше Татяна Лолова в оная реклама! Наистина не бих се сетил! Бравос и много благодаря! Довечера ще пробвам.. Цитирай
Recommended Posts