Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Здравейте. от няколко седмици имам Korg Pa600,и искам да попитам дали ниякой  има ниякакав  сет за па600.Ако ниякой има аз имам много сетове за Pa800,Pa2x,pa1x,pa50,80,60. :rolleyes:

Здравей пиши ми на скупе аз имам за Ра600  търса сетове за ра1 и ра800 ;) skype: Iliqn_967 

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Здравейте и от мен,хубава тема,но нека и аз да предложа нещо :) Имам доста нова(бих казал..) информация за за Корг Па800,но ми омръзна само едно и също и искам да разнообразя със също така актуална информация за същият модел Корг. Разменям инфо-то само за актуален сет(кючеци,хора,деветки...) ето и малко демо http://vbox7.com/play:339ed39e98   :)

Mного ще съм ти благодарен ако ми пратиш малко информация по скупе .. :) Skype : iliqn_967

Отговорено

КОЛЕГИ ДАЙТЕ ВАРИАНТ ЗА  КОНВЕРТИРАНЕ НА СЕТОВЕ ОТ  КОРГ ПА800  НА ПА600 . НИКЪДЕ НЯМА СЕТОВЕ ЗА ПА600  САМО СЕ ЯДОСВАМЕ А ЕДИН  КОЛЕГА ИСКА ПЪК 500 ЛЕВА ЗА СЕТА.....УЖАС

Отговорено

КОЛЕГИ ДАЙТЕ ВАРИАНТ ЗА  КОНВЕРТИРАНЕ НА СЕТОВЕ ОТ  КОРГ ПА800  НА ПА600 . НИКЪДЕ НЯМА СЕТОВЕ ЗА ПА600  САМО СЕ ЯДОСВАМЕ А ЕДИН  КОЛЕГА ИСКА ПЪК 500 ЛЕВА ЗА СЕТА.....УЖАС

Аз съм вкарвал сетове от PA800 на PA600 и всичко си тръгва.

Отговорено

Съгласен с тони .Само да отбележа че па  600 няма гласов процесор което ще рече трябва да изтрием фаиловете от сета  на па 800 в папкаката GLOBAL / VPPRESET.VOC   :singer: Този  фаил е за пресетите на вокалиста които всички знаем  при  па 600 липсва.

Благодаря!

eGdsaTh5MTI=_o_chaabi-rai-korg-pa800.jpg

Отговорено (Редактирано)

Момчета, ако има някой въпроси към PA 500 или иска някой сет- ceci_klavir ми е скайпът, до колкото мога ще помогна.

Редактирано от Steppenwolf
Прочети правилата на форума, кирилицата е задължителна, следва триене!
Отговорено

Колеги кажете моля ви някоя програма за конвертиране на мп3 вав миди формат ,има ли такава изобщо

Отговорено

Има, има но работи при конверт на не повече от  един трак а не на цял оркестър.Програмата  конвертира примерно соло но да е чисто без барабани и други защото нали знаете че няма бленда която  свири  хем акордеон ,хем сакс,хем бас хем и барабани.Няма как да се изсвири цяла песен от  някои оркестър само на една  бленда.Ако търсиш такава програма за да конвертираш  мп 3 вав миди  и после на  клавира да  пускаш  няма да стане.Но ако  искаш да конвертнеш някои вокал или соло мп 3 трак във миди има доста такива програми,една от тях е  примерно  TS-AudioToMIDI   :virtuoz:  :jazzband:

АЙДЕ ВСИЧКО ХУБАВО ОТ МЕНЕ

photo.jpg

• 1 month later...
Отговорено

Здравейте Юнаци и вие комсомолци ! ! !  :)
Трябва ми миди на песента Давай Чичо .
Някой може ли да помогне ?
Благодаря предварително !

• 4 weeks later...
Отговорено

Здравейте, от днес си имам KAWAI K1 ii - подарък :-)   ще съм благодарен, ако някой печен клавирист от близкото минало е наясно с нея ...... не ми харесват заложените бленди / вероятно са пипани /.......и ми трабва малко помощ в тази насока. Предварително благодаря !!!

Отговорено

Здравейте,може ли някой да ми изпрати едини хубави  хора и кючеци със хубави инструменти(звуци) за ROLAND.G800.Благодаря ви още от сега.Мейла ми е:kaniukanef@abv.bg

Отговорено

Здравейте приятели предстои ми да си купувам нов клавир ориентирах се към Корг ПА 900 но незнам дали ще ми върши работа, аз съм сватбарски музикант и незнам дали ще издаржа на напрежението. Предишната ми свирка беше ПА 800 някои да ми помогне ако има информация за този клавир.

Отговорено

Здравейте на всички,нов съм в форума,ще бъда благодарен,ако някой има стилове,ритми и бленди от кръчмарски репертоар

става дума за корг па 50сд mariokazandjiev@abv.bg