Jump to content
Българският форум за музиканти

Eclipse69

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Eclipse69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Обществена Репутация

  1. Не ми се влиза в спорове по темата, но .......свободата и избора е мое право, аз решавам, кое къде да публикувам, не съм нарушил правилата, клиповете са и видео и кавъри. Освен това в края на онова "Ало модератора" завършвам с "МОЛЯ......, АКО ОБИЧАТЕ", но явно няма значение какво желая аз. Щях да разбера, да получа съобщение примерно на лична и да бъда посъветван по въпроса, а ако съм сгрешил или нарушил правилата, тогава да действа ей така , въпреки волята ми !!! П.П. Както обича да казва шефа ми, като постъпва на работа сам подаде МОЛБА.....сега не се оплаквай.............
  2. мммммммм да.....................лоша работа..........
  3. Ало....модератора.....що ми събра клиповете ??? всички са и видео и кавъри, пък и на мен така ми харесваше, поради това моля да зачетете свободната ми воля и да върнете първоначалното им положение, ако обичате
  4. надявам се въпреки всичко да се съберете след време......... личи си че се забавлявате яко.........
  5. много е яко да свириш нещо Dream Theater - ско
  6. Здравейте, от днес си имам KAWAI K1 ii - подарък :-) ще съм благодарен, ако някой печен клавирист от близкото минало е наясно с нея ...... не ми харесват заложените бленди / вероятно са пипани /.......и ми трабва малко помощ в тази насока. Предварително благодаря !!!
  7. Eclipse69

    Egypt

    супер !!!
  8. супер !!! ако направиш The spirit carries on, пусни го, много е готино солото, с тази китара и това свирене няма да ти е проблем :-)
  9. и от мен браво :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.