stoqn shaikov Отговорено Януари 14, 2018 Отговорено Януари 14, 2018 Добре, Имам нещо добро за KORG PA 3x Le 1 Цитирай
nikkolin Отговорено Януари 20, 2018 Отговорено Януари 20, 2018 Здравейте колеги. Може ли някой да ми помогне с ритми или сетове(хорза,кючеци,албански и т.н.) за роланд е50. Купих тази свирка с презумцията да върви ритъм отзад а аз да пердаша на сакса. Благодаря предварително Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Януари 27, 2018 Отговорено Януари 27, 2018 Здреавейте приятели купих си ямаха psr e453 може ли да ви помоля да ми пратите миди кръчмарски бг за маса народни нямам нищо стилове ако може много сам ви благодарен вав вад мие надеждата naskodevila@abv.bg Цитирай
ilko tasev Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 Здреавейте приятели купих си ямаха psr e453 може ли да ви помоля да ми пратите миди кръчмарски бг за маса народни нямам нищо стилове ако може много сам ви благодарен вав вад мие надеждата naskodevila@abv.bg https://1drv.ms/f/s!Avvo4SJvd8ouhkbqYu-91YFuoETO Виж този линк. Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 Илко тасев благодаря ти имаш ли миди песни кръчмарски наско ментата миди фаилл или на style Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Януари 28, 2018 Отговорено Януари 28, 2018 на qmaha psr e453 можели да се добавят voice други инструменти Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 7, 2018 Отговорено Февруари 7, 2018 на qmaha psr e453 можели да се добавят voice други инструменти Доколкото имам някакъв спомен - като че ли не. ------------------------ А аз миналата година бях помолил за едни неравноделни мидита преобразувани от стилове, понеже тогава нямах подръка свястна самосвирка (благодаря на Lorimar и Илко, че се отзоваха бързо!). Сега си поръчах едно DGX-660, което доколкото знам чете стилове и от старите, и от новите PSR-и. Ако не е много нахално пак да помоля, този път направо за неравноделни стилове - всякакви в 5,7,8,9,11...кой каквото има и каквото му се дава. По възможност да не са много чалгаджийски, защото ще ми трябват евентуално в бъдеще за по-стандартни проекти - народни, детски или някакви други песни. А аз ще си направя труда да събера на едно място всички стилове за Yamaha, дето съм теглил от тук и там (вероятно са 4-цифрено число) и ще ги поместя в темата за общо ползване. Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Февруари 7, 2018 Отговорено Февруари 7, 2018 Моля ако може някои да ми прати стилл на наско ментата или миди немога да намеря нищо . Цитирай
iw123 Отговорено Февруари 7, 2018 Отговорено Февруари 7, 2018 Не сте ли чували за "Style Works XT Universal" бе хора или чакате всичко на готово да ви се даде....... Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Февруари 8, 2018 Отговорено Февруари 8, 2018 Аз ако знаех как става нямаше да се моля . Моля ако може помогнете амо може ритам стил на наско ментата или миди благодаря предварително Цитирай
tony78 Отговорено Февруари 8, 2018 Отговорено Февруари 8, 2018 Аз ако знаех как става нямаше да се моля . Моля ако може помогнете амо може ритам стил на наско ментата или миди благодаря предварително За кой стил става въпрос или за коя песен? Цитирай
Dankisssa1 Отговорено Февруари 8, 2018 Отговорено Февруари 8, 2018 Ами по принцип ми трябват на наско ментата всички песни но които имате иначе миди или style format благодаря тази новата която е шушашана каквото имате благодаря Цитирай
ilko tasev Отговорено Февруари 10, 2018 Отговорено Февруари 10, 2018 на qmaha psr e453 можели да се добавят voice други инструменти Доколкото имам някакъв спомен - като че ли не. ------------------------ А аз миналата година бях помолил за едни неравноделни мидита преобразувани от стилове, понеже тогава нямах подръка свястна самосвирка (благодаря на Lorimar и Илко, че се отзоваха бързо!). Сега си поръчах едно DGX-660, което доколкото знам чете стилове и от старите, и от новите PSR-и. Ако не е много нахално пак да помоля, този път направо за неравноделни стилове - всякакви в 5,7,8,9,11...кой каквото има и каквото му се дава. По възможност да не са много чалгаджийски, защото ще ми трябват евентуално в бъдеще за по-стандартни проекти - народни, детски или някакви други песни. А аз ще си направя труда да събера на едно място всички стилове за Yamaha, дето съм теглил от тук и там (вероятно са 4-цифрено число) и ще ги поместя в темата за общо ползване. https://1drv.ms/f/s!Avvo4SJvd8ouhkbqYu-91YFuoETO Този линк съм използвал във форума.Виж папка 5-7-9 или ямаха.Всичко е старо. Цитирай
tony78 Отговорено Февруари 10, 2018 Отговорено Февруари 10, 2018 Ами по принцип ми трябват на наско ментата всички песни но които имате иначе миди или style format благодаря тази новата която е шушашана каквото имате благодаря Всичките песни на Ментата стават на най обикновени стилове Шушана обикновена румба 1 Цитирай
Recommended Posts