Valkost Отговорено Юни 7, 2014 Отговорено Юни 7, 2014 Здравейте на всички и от мен ! ! Аз също съм нов във форума . Казват " За да получиш трябва да дадеш " ! Е, за сега бих желал да споделя един сайт, който се надявам, че ще бъде полезен на мнозина : Free download yamaha styles, voices and resources links.http://slider.50webs.com/full_yamaha.htm Цитирай
Анатоли Апостолов Отговорено Юни 10, 2014 Отговорено Юни 10, 2014 Привет колеги. Наскоро се сдобих с KORG PA800 и спешно се нуждая от два семпъла: гайда и кларинет, защото моите не звучат качествено. В замяна пращам добра информация. Facebook :Анатоли Апостолов. Моля, ако някой има, да обменим малко информация. Благодаря предварително. Цитирай
tony78 Отговорено Юни 10, 2014 Отговорено Юни 10, 2014 Излизат ми много с това име по добре ме намери ти. "Анатоли Ръжгев" профилната ми снимка е с червена риза. Цитирай
magma Отговорено Юни 11, 2014 Отговорено Юни 11, 2014 Здравейте, от няколко дни имам Casio CTK-591. Има ли начин чрез MIDI кабел да се качат ритми на синтезатора? Цитирай
dakao Отговорено Юни 14, 2014 Отговорено Юни 14, 2014 здравейте на всички ,искам да попитам знае ли някой как да записвам от клавира в комп.има л;и някоя програма да тсане като мп3,благодаря Цитирай
misho.d Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 Търся миди файл на Тоника - Ладо ле. Заменям с миди файл на Лили Иванова - Няма кой. Цитирай
Trader Отговорено Юни 28, 2014 Отговорено Юни 28, 2014 Здравейте колеги,някой ако има този ритъм за па50 може ли да ми го изпратите на емайл: trader1990@abv.bg Аз също имам много сетове. https://www.youtube.com/watch?v=Ds3lHjy8A8A Цитирай
venelink Отговорено Юли 23, 2014 Отговорено Юли 23, 2014 Привет на всички колеги. Преди около 2-3 седмици си взех Korg Pa600 QT. Имам един-два въпроса, на които се надявам да намеря отговор тук - от Вас. Като за начало, имам зареден сет, който уж е добър. Да но нямам тези гласове на кючеците, които мисля, че се наричат "шайн гласове". Та въпроса ми е, от къде мога да ги намеря и как да ги заредя. Благодаря предварително, бъдете здрави! Цитирай
misho.d Отговорено Юли 30, 2014 Отговорено Юли 30, 2014 Търся програма за обръщане формата на миди файл от (kar) към (mid), понеже свирката не може да го 'чете' а и 'Cakewalk' не помага. Цитирай
Мартин87 Отговорено Юли 30, 2014 Отговорено Юли 30, 2014 ^ Не ти трябва програма за тази цел. Просто сменяш формата - триеш .kar и на негово място пишеш .mid Цитирай
misho.d Отговорено Юли 31, 2014 Отговорено Юли 31, 2014 ^ Не ти трябва програма за тази цел. Просто сменяш формата - триеш .kar и на негово място пишеш .mid Не съм сменял формат, пробвах с десен бутон на 'свойства' не се получава. Цитирай
zafki Отговорено Август 1, 2014 Отговорено Август 1, 2014 здравеите колеги тарся стилове за роланд е 500 интелигент, неравноделни ,,,благодаря....имам за ямаха ,ако на някои му трябва...мойе да пратите на imeil zaferzafki@abv.bg Цитирай
dakao Отговорено Август 4, 2014 Отговорено Август 4, 2014 здравейте на всички музикални маняци, искам да попитам може ли някой да ми помогне ,т.е.да ми кажете как да си направя някоя терца за корг па 500,имам хубави сетове за па500,ако желае някой можеm да обменим,сайп dako8305,благодаря предварително Цитирай
Мартин87 Отговорено Август 4, 2014 Отговорено Август 4, 2014 ^ Не ти трябва програма за тази цел. Просто сменяш формата - триеш .kar и на негово място пишеш .mid Не съм сменял формат, пробвах с десен бутон на 'свойства' не се получава. Просто преименувай името на файла. Караокетата завършват на .kar, а МИДИтата завършват на .midТриеш .kar и на негово място пишеш .mid Цитирай
nevadatata Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 здравейте колеги извинявам се първо ако нещо съм згрешил това ми е първа поява във вашия форум искам да ви помоля за някъква информация за Роланд ВА3 имам стилове но са от Е96 и не звучът хубаво, много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне това ми е мейла nevar@abv.bg ili skype kawazaki977 Цитирай
Recommended Posts