Jump to content
Българският форум за музиканти

venelink

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от venelink

  1. Оказа се, че проблема е взаимен, и в Джузито и в Корга. Но важното, че го оправихме и сега всичко е наред. Благодаря, че се отзова по темата и въпроса.Бъди жив и здрав, и много свирене и парса!!!
  2. Благодаря Асане. Дано да намеря решение, ако пък не ще се наложи някой солистик да търся!
  3. Здравейте колеги. Наскоро си Взех Juzisound Total Solo Sampler. Аз свирч с Корг Па600. Та, направо към темата. Взех го семплера, свързах го, всичко ок. Да но хармоничтa (Lower) избяга. Когато изключа джузито хармонията тръгва. Та въпроса ми е, има ли някакъв начин това да се оправи. Хем Джузито да е включено към корга хем и хармонята да си върви. Благодаря предварително, ще се радвам някой да помогне и да сподели мнение!
  4. Здравейте колеги. Имам едно питане относно Juzisound Sampler и Korg Pa600. Наскоро си взех въпросния семплер, всичко Ок, блендите са уникални всичко си работи. Включих го и го свързах към Корг-а и всичко тръгна. Обаче имам един проблем, хармонията на лявата ръка (Lower) озчезва когато включа джузито. Въпроса ми е, някой запознат ли е как мога да си я върна тази хармония или трябва да си търся миди клавиатура за джузито. Дано съм се изразил правилно. Ще се расвам ако някой сподели някакво мнение. Благодаря предварително!
  5. Колега, ще ти пратя покана в скайп, за да поговорим и да видим дали ще стигнем до сделка Поздрави!
  6. Привет на всички колеги. Преди около 2-3 седмици си взех Korg Pa600 QT. Имам един-два въпроса, на които се надявам да намеря отговор тук - от Вас. Като за начало, имам зареден сет, който уж е добър. Да но нямам тези гласове на кючеците, които мисля, че се наричат "шайн гласове". Та въпроса ми е, от къде мога да ги намеря и как да ги заредя. Благодаря предварително, бъдете здрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.