shadow Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Ключовете ми ги направиха за една бутилка рекия... Цитирай
aiako Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 (Редактирано) В нашо време ракията се цени много! Абе то беше една ракия от дедоми...Направо за разтривки Редактирано Юни 27, 2007 от aiako Цитирай
Fenix Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Много молим... качете някъде и за тия дето не виждат датата... 10х! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Главата е станала зверска с тия ключове, много ме изкефи идеята. Дело на нечия подхранвана от дедовата рЕкия стругаро-фрезистка мисъл ли са или ти си ги поиска такива. А всъщност са ти правили само "врътките", а останалата част от механизмите е старата нали? Рисунката отпред е супер! :wallbash: Искам и аз кухарка Цитирай
vladimir ivanov Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Ти направо разби всичко детско в мене...всиките ми виждания за живота ти ми ги изкриви... Само едно ще ти кажа, аз съм лютиер, и трябва да знаеш че всичко това което си направил са пълни глупости!!! Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 защо не си по-конкретен кое са глупости за да научим нещо ако наистина е така Цитирай
fluti Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) ^^ Тоя па - споко, няма да ти вземат хляба, дишай дълбоко - а и аз не видях човека да има претенции че е направил нещо велико (за разлика от тебе, явно). Не е хубаво, човек да се взема прекалено насериозно. Редактирано Февруари 6, 2008 от fluti Цитирай
vlex Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 (за разлика от тебе, явно). Не е хубаво, човек да се взема прекалено насериозно. Адаш, много си прав, само дето все повече го забравят в днешни дни тва... Поздрави, Влад Цитирай
martin_petkow Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 (Редактирано) Здравейте, и аз имам една кремона, ама искам само да я мина с лак и да и боядисам прагчетата че са много изтъркани. Не искам да и сменям цвета. Може ли само да я лакирам и боядисам прагчетата без шкурене? Редактирано Март 2, 2008 от martin_petkow Цитирай
liquid_death Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Всяко лакиране, боядисване, се предхожда от шкурене с цел заравняване на повърхността, почистване от мазнотии и направа на малки микро грапавини за които да се захване лака/боята.Преди боядисването се минава (дори и само но не без) с водна шкурка500/1000/2000 вече по избор.Само така ефекта би бил добър. Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 (Редактирано) Реших да пребоядисам една стара кухарка и сега ще махам първо боята по начина , който е казал Горер-а (с шкурки 80 , 150 , 250) Обаче имам 3 други въпроса. 1.С ква боя да бодисам тялото (и евентуално грифа) 2.В тялото има една цепнатина има ли някакъв начин да я оправя ? Ето и снимки: и 3-то - розетката е почнала да се бели яко (незнам защо ) Откъде мога да намеря нова? Ето как изглежда в момента П.П Китарата е пълен талашит , ама за пиянски вечери става , просто ми се изкаше да я разкрася малко и да знаете финасите ми са ограничени.М/у другото цялата е покрита с нещо като найлон или фолио , което започна да се бели и аз почти го избелих.Какво точно е това? П.П 2 Съжелявам за лошото качество на снимките , но нямам фотоапарат и ги снимах с уебкамерата... Редактирано Март 2, 2008 от CursedSoul Цитирай
Overdrive Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Kакто много пъти се е писало - най-добре е със байц цвета а отгоре със шеллак, обаче тъй като се нанася и завършва много трудно - за любителски условия е по-добре нитроцелулозен - плюс това е евтин автолакове, спрейове и тн са голям компромис със звука и акустиката Цитирай
Recommended Posts