LOE Публикувано Май 9, 2007 Share Публикувано Май 9, 2007 Абе само при мене ли е така, или темите вече не се отравят целите, а трябва да цъкаш като глупав за да четеш всяко мнение по отделно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Май 9, 2007 Share Отговорено Май 9, 2007 (Редактирано) Горе в "Опции" цъкни на Standard. Редактирано Май 9, 2007 от olygofren Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Май 9, 2007 Автор Share Отговорено Май 9, 2007 mерси.. тва беше ебати гадоста не ми е ясно от какъв зор се е включило Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 13, 2007 Share Отговорено Юни 13, 2007 Да не отварям нова тема, а и моето питане е сходно: Не може ли да се нагласи форума да е с 24 часов формат за времето? Щото тия АМ/РМ винаги са ме дразнели супер-дупер-гига много, а и трябва постоянно да смятам кое кога беше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юни 16, 2007 Share Отговорено Юни 16, 2007 Е нали имаше една песен на Клептън - After Midnight. Виж колко музикантско се запомня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 24, 2007 Share Отговорено Юни 24, 2007 Всъщност е обратното - АМ идва от "ante meridiem" на латински, което означава "преди пладне" (т.е. преди 12 на обед) а PM идва от "post meridiem", което означава "след пладне" (след 12ч на обед) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юни 24, 2007 Share Отговорено Юни 24, 2007 A.M. са часовете от 00:00 до 12:00 Р.М. са от 12:00 до 24:00 Дали ще е След Полунощ или Преди Пладне..все едно и също Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 25, 2007 Share Отговорено Юни 25, 2007 Е да, де, ама точно затова все се обърквам... Е нали имаше една песен на Клептън - After Midnight. Виж колко музикантско се запомня РЕСПЕКТ, дюд!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 26, 2007 Share Отговорено Юни 26, 2007 Бе то не е въпросът в знаенето или незнаенето на това кво значат AM и PM. Съгласен съм, че са доста дразнещи, макар да съм закърмен с английски от малко чеве и да не им обръщам голямо внимание. Превключете таймера на форума да е по нашенски, ако е възможно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 27, 2007 Share Отговорено Юни 27, 2007 незнам дали е възможно... ако намеря от къде се превключва ще го превключа щото и мен ме дразни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Юни 30, 2007 Share Отговорено Юни 30, 2007 Всъщност е обратното - АМ идва от "ante meridiem" на латински, което означава "преди пладне" (т.е. преди 12 на обед) а PM идва от "post meridiem", което означава "след пладне" (след 12ч на обед) Точно така, това е правилният отговор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Юли 18, 2007 Share Отговорено Юли 18, 2007 (Редактирано) Горе в "Опции" цъкни на Standard. Къде по-точно. В My Controls ли? Едит: Ше ми извади очите бе... Намерих го. Редактирано Юли 18, 2007 от James Hetfield Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Септември 17, 2007 Share Отговорено Септември 17, 2007 Какво става, вече и Ад-сървърите ли ни налазиха? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 17, 2007 Share Отговорено Септември 17, 2007 Според мен нещо при теб е проблема. Виж да нямаш някоя буба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Септември 17, 2007 Share Отговорено Септември 17, 2007 Странно, още преди да пусна при мен чек-а, няколко рефреша и спря да се показва. Приемам че проблема може и в моя телевизор да е, защото си имам ядове от близо месец с един длл, за когото смятам да питам в съответния раздел, че вече не се търпи. Извинявам се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts