Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Абе само при мене ли е така, или темите вече не се отравят целите, а трябва да цъкаш като глупав за да четеш всяко мнение по отделно?

• 1 month later...
Отговорено

Да не отварям нова тема, а и моето питане е сходно:

Не може ли да се нагласи форума да е с 24 часов формат за времето? Щото тия АМ/РМ винаги са ме дразнели супер-дупер-гига много, а и трябва постоянно да смятам кое кога беше... :thumbup:

• 2 weeks later...
Отговорено

Всъщност е обратното - АМ идва от "ante meridiem" на латински, което означава "преди пладне" (т.е. преди 12 на обед) а PM идва от "post meridiem", което означава "след пладне" (след 12ч на обед) :)

Отговорено

A.M. са часовете от 00:00 до 12:00

Р.М. са от 12:00 до 24:00

Дали ще е След Полунощ или Преди Пладне..все едно и също :thumbs_up:

Отговорено

Е да, де, ама точно затова все се обърквам... ;)

Е нали имаше една песен на Клептън - After Midnight. Виж колко музикантско се запомня B)

РЕСПЕКТ, дюд!!! :pray::pray::pray:

Отговорено

Бе то не е въпросът в знаенето или незнаенето на това кво значат AM и PM.

Съгласен съм, че са доста дразнещи, макар да съм закърмен с английски от малко чеве и да не им обръщам голямо внимание.

Превключете таймера на форума да е по нашенски, ако е възможно.

Отговорено
Всъщност е обратното - АМ идва от "ante meridiem" на латински, което означава "преди пладне" (т.е. преди 12 на обед) а PM идва от "post meridiem", което означава "след пладне" (след 12ч на обед) :)

Точно така, това е правилният отговор. :)

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Горе в "Опции" цъкни на Standard.

Къде по-точно. В My Controls ли?

Едит: Ше ми извади очите бе... Намерих го.

Редактирано от James Hetfield
  • 1 month later...
Отговорено

Странно, още преди да пусна при мен чек-а, няколко рефреша и спря да се показва. Приемам че проблема може и в моя телевизор да е, защото си имам ядове от близо месец с един длл, за когото смятам да питам в съответния раздел, че вече не се търпи.

Извинявам се.