bulby Публикувано Май 8, 2007 Публикувано Май 8, 2007 Слушай тук. Това го бях записал миналото лято, тъкмо си бях купил хубав кондензаторен микрофон и исках да го изпробвам Бях решил да се понаправя малко на Джони Кеш Принципно нямах намерение да го качвам някъде, ама нали досега нищо не съм публикувал в този раздел, викам си айде и аз малко да се поизложа... П.С. Всичко е записвано наведнъж, понеже не ми се занимаваше да записвам китари и вокали отделно. Микрофон Protube -> предусилвател Behringer MIC200 -> Creative PCI128 Цитирай
soundcraft Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 браво,пич,изкефих се тотално,но за съжаление, на болшинството съфорумници това велико парче ще им е като "стар шлагер"... Цитирай
bulby Отговорено Май 8, 2007 Автор Отговорено Май 8, 2007 това велико парче ще им е като "стар шлагер"... Еми... то по-шлагер от Джони Кеш здраве му кажи Мерси иначе за добрите думи ! Цитирай
soundcraft Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 исках да наблегна на "СТАР",разбираш ме,явно сме от една кръвна група... Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Мене ма кефи както се казва ! Big !! Много добре и естествено се е получило. Цитирай
JD Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Много гот Напомня ми за едни мноооого стари акустични сешъни при един приятел - 2-3 касетки записахме на касетофона му с такива неща.... Джони Кеш си е класика, а ти си направил хубав вариант Цитирай
Грация Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Човек, пееш доста добре за китарист Ако дочакаш възтановяването на барабансита ни - можем да правим страхотни неща заедно! Отдавна бленувам за мъжки вокал в бандата, а ти не само че пееш, а пееш добре! Усмивки! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Парчето е записано добре. Пееш добре, като вярност на тоновете, но гласните ти за сега ми звучат твърде глътнати - поработи върху това, отваряй повече устата, и пей по изнесено, на висока позиция. Иначе се забелязва немалък напредък в пеенето . Цитирай
musicman Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Браво бе !!! ти си втория човек от този форум, който чувам да пее толкова басово Не претендирам, че съм чул всичките. Браво още веднъж Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Е, значи аз трябва да стана третия . Мога квинта по-ниско баце без да ставам топъл въздух . А Angermeans-a май си е чист баритон, доколкото чувам, гледам сол на голяма октава слиза... Цитирай
bulby Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Парчето в действителност не е ниско, просто тембъра съм се опитал да го докарам такъв за по-автентично звучене Иначе благодаря за положителните коментари, все пак ще гледам следващия път да се постарая повечко и да пусна нещо по-комерс Цитирай
Recommended Posts