Beautiful_World Публикувано Септември 11, 2019 Публикувано Септември 11, 2019 Здравейте, наскоро си купих блок флейта и имам желание да се науча да свиря както на нея, така и на другият вид флейта. Разказвали са ми, че съм имал прадядо, който е можел да свири на инструмент и предполагам, че сам се е научил. Възможно ли е сам да се науча да свиря на флейта ? На 20 години съм. Цитирай
musicman Отговорено Септември 11, 2019 Отговорено Септември 11, 2019 Всичко е възможно. Но по-лесно става с учител. 2 Цитирай
JetMan Отговорено Септември 11, 2019 Отговорено Септември 11, 2019 Абсолютно точно казано, аз лично пробвах и с пиано и с китара преди много години - не че не става и не просвирих, само че като почнах да ходя на уроци се оказа че изпускам много важни положения на ръцете, трикове и различни важни правила - които ми пречат много да се развия. Уроците помагат страшно много - особено в началото - иначе може да ти отнеме месеци да схванеш нещо или изобщо да не го схванеш. 3 Цитирай
Beautiful_World Отговорено Септември 12, 2019 Автор Отговорено Септември 12, 2019 Благодаря ви, ще потърся дали в моя град има уроци. Цитирай
Recommended Posts