Jump to content
Българският форум за музиканти

Beautiful_World

newbies
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Пиано

Recent Profile Visitors

526 profile views

Beautiful_World's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Да, ще гледам да избера най-подходящия, благодаря ви.
 2. Разбирам, ще потърся калъф за акустична китара, много благодаря
 3. Здравейте, преди месец реших окончателно, че искам да се науча да свиря на китара и си купих от магазин Технополис класическа китара. Марката и е Toledo Primera, купих я без калъф, защото тогава не ми стигнаха парите, но е в кашон. Въпросът ми е, всеки калъф ли е подходящ за този модел китара ? Все пак си мисля скоро да отида до магазина, откъдето я купих и да попитам дали продават калъфи за нея.
 4. Може би наистина е малко късно, сега като се замислих си прав. По принцип имам и други варианти за работа, музиката винаги съм я обичал, но май по-добре ще е да ми бъде хоби. Благодаря ти за ценния коментар.
 5. Здравейте, свързах се с учителка по цигулка и скоро ще започна да посещавам уроци. Много бих се радвал да напредна и да стана добър в свиренето, мечтая си някой ден да работя като музикант. На 21 години съм, исках да ви попитам, какви документи ще са ми нужни, за да мога да работя като музикант ? Ако нямам сертификат, ще мога ли да си намеря работа ? Видях, че има школи в София, където предлагат обучение по някои инструменти и след това, може да се вземе сертификат, но за цигулка не съм сигурен дали предлагат.
 6. ^ Много ти благодаря за полезната информация по принцип като ходя на уроци по пиано, уча и солфеж докато трае урока, а за солфежа знам, че развива музикалния слух. Иначе аз и преди да започна да посещавам уроци по пиано, можех да разбера кой пее фалшиво и кой вярно . Ще потърся скоро учител в моя град, който дава уроци по цигулка.
 7. Моят е бас, не мога да пея високи тоналности. Преди да започна да се занимавам с инструменти, се занимавах с пеене.
 8. Любимата ми певица се казва Kerli. Има и други изпълнители, които слушам, но Керли ми е любима ❤️
 9. Здравейте, понякога съм се замислял за цигулката, иска ми се да може да се науча да свиря някои неща на нея. Ходя на уроци по пиано и започнах да напредвам. На 21 години съм, въпросът ми е, ще мога ли да се науча да свиря някои неща на цигулка ? Късно ли е да започна да се занимавам с този инструмент ? Нямам намерения да ставам професионалист, просто ми се иска да мога да свиря на още един инструмент освен пианото.
 10. Може би е късно да отговоря, но все пак исках да ви кажа да потърсите в училището по изкуства в Русе и аз съм от този град. Успех
 11. Здравейте, наскоро си купих блок флейта и имам желание да се науча да свиря както на нея, така и на другият вид флейта. Разказвали са ми, че съм имал прадядо, който е можел да свири на инструмент и предполагам, че сам се е научил. Възможно ли е сам да се науча да свиря на флейта ? На 20 години съм.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.