Jump to content
Българският форум за музиканти

Beautiful_World

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Beautiful_World

  1. Да, ще гледам да избера най-подходящия, благодаря ви.
  2. Разбирам, ще потърся калъф за акустична китара, много благодаря
  3. Здравейте, преди месец реших окончателно, че искам да се науча да свиря на китара и си купих от магазин Технополис класическа китара. Марката и е Toledo Primera, купих я без калъф, защото тогава не ми стигнаха парите, но е в кашон. Въпросът ми е, всеки калъф ли е подходящ за този модел китара ? Все пак си мисля скоро да отида до магазина, откъдето я купих и да попитам дали продават калъфи за нея.
  4. ^ Много ти благодаря за полезната информация по принцип като ходя на уроци по пиано, уча и солфеж докато трае урока, а за солфежа знам, че развива музикалния слух. Иначе аз и преди да започна да посещавам уроци по пиано, можех да разбера кой пее фалшиво и кой вярно . Ще потърся скоро учител в моя град, който дава уроци по цигулка.
  5. Моят е бас, не мога да пея високи тоналности. Преди да започна да се занимавам с инструменти, се занимавах с пеене.
  6. Любимата ми певица се казва Kerli. Има и други изпълнители, които слушам, но Керли ми е любима ❤️
  7. Здравейте, понякога съм се замислял за цигулката, иска ми се да може да се науча да свиря някои неща на нея. Ходя на уроци по пиано и започнах да напредвам. На 21 години съм, въпросът ми е, ще мога ли да се науча да свиря някои неща на цигулка ? Късно ли е да започна да се занимавам с този инструмент ? Нямам намерения да ставам професионалист, просто ми се иска да мога да свиря на още един инструмент освен пианото.
  8. Може би е късно да отговоря, но все пак исках да ви кажа да потърсите в училището по изкуства в Русе и аз съм от този град. Успех
  9. Здравейте, наскоро си купих блок флейта и имам желание да се науча да свиря както на нея, така и на другият вид флейта. Разказвали са ми, че съм имал прадядо, който е можел да свири на инструмент и предполагам, че сам се е научил. Възможно ли е сам да се науча да свиря на флейта ? На 20 години съм.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.