SGEORGE Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Малко търпение!Скоро технологията ще се развие достатъчно.Все пак това е едва 2-ра версия... Цитирай
kermit Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 (Редактирано) Ето ви линк - ( сори, ако нарушавам нек'ви прав(ил)а ! ) Ако админът счете за нужно, нека изтрие този пост ! А колкото до бирата, по-добре да е от грозде Редактирано Декември 20, 2008 от IgniteAll Да, нарушаваш ги ;) Цитирай
acc Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 Преди една година тук някой из форума ехидно предричаше, че не можело да се направи работеща физическа симулация на акустично пиано. Хахахаха! Къде сте, неверници? Отворете www.pianoteq.com и послушайте демонстрациите! И елате да споделите впечатления. Защото моите са само едни-единствени: Това нещо удря в земята си всички семплирани пиано, включително и огромните 40+ Гигабайтови библиотеки, при това не само като динамика, звук, всевъзможни акустични характеристики, резонанси и ефекти (които няма как да се пресъздадат чрез семплиране), но и като лекота - само 15 МБ е, не изисква много мощен компютър, не изисква никаква памет, нито пък бърз хард диск. Има трайъл, на който някои ноти не свирят, така че го дръпнете и опитайте, ако не вярвате. Не говоря прибързано, като ви кажа, че вярвам, че иде краят на семплираните пиана. Гробът им вече е изкопан и очаквам съвсем скоро да бъдат сложени в него! Здравей, Аз пък от известно време ползвам Italian GRand - Ivory, което е семлиран Фациоли.... Определено, това е най-добрия виртуален пиано звук, по мое мнение. Има семпли в сайта им, но открих че може и доста по-добре да звучи... Цитирай
CyberGene Отговорено Декември 20, 2008 Автор Отговорено Декември 20, 2008 (Редактирано) ^ Здрасти, аз също го ползвам от няколко месеца и смятам, че е най-доброто за момента, въпреки че е семплирано. Изцяло симулираните инструменти наистина имат какво да гонят още. Наложи се да си купя втори хард-диск, за да го инсталирам, но пък от друга страна когато инсталираш такив големи библиотеки на отделен хард-диск, нещата работят още по-гладко и просто за момента с този setup си правя най-голям кеф Редактирано Декември 20, 2008 от CyberGene Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 Тази тема мисля вече да не е забодена, защото това пиано за момента не се оказва чак толкова добро, явно ентусиазмът ми/ни в началото беше повече. Аз лично следя развитието, но както вече беше казано има пиана като Ivory, които са наистина по-добри, въпреки че са семплирани. Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Има време.Очаквам скоро да се подобри още повече алгоритъмът.Ще чакаме и ще видим...все пак това е едва 2-ра версия...скоро ще има по-добри. Цитирай
Recommended Posts