Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие :):rocker:;)

п.п.Бекинг трака е супер.Страшно готина и естетически издържана свирня. :pray:

• Отговори 52
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие :):bravo::bravo:

:headbang::ok: страхотна идея за кавър версии и страхотен бекинг трак! Не съм певец, но съм фен на всички които се пробват защото парчето е яко - поздравявам първият участник!

Отговорено
Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие :):bravo::bravo:

Много ти благодаря !!! :headbang: На такъв бек трак е страшно удоволствие да пееш!!!!

Отговорено

:headbang::ok: страхотна идея за кавър версии и страхотен бекинг трак! Не съм певец, но съм фен на всички които се пробват защото парчето е яко - поздравявам първият участник!

Мерси!

Нещо почва срам да ме хваща, че окепазих тоя хубав инструментален запис. Ако имах време бих отишъл студио сериозно да го изпея.

Отговорено

Боби, моля те човеко не се сърди... ама реших да изпея и аз това парче, щото си направих една слушалка тука на микрофон

само за да го помъча да го изпея. Накрая нещо много мъчно ми дойде и за това много глупаво си се смея на глупавото

несъобразяване с тоналността! Знам, че си супер перфекционист и те моля за извинение :headbang:

Светът е за двама, па и аз да се набутам

П.П. Не знам как да експортвам с това Нуендо и го смесих в Рийзъна. Другата седмица пак ще го запиша, по-сериозно... сега отивам на Юръп!!!

Отговорено

adXok - в началото много хубавко си го започнал, ама по-нататък...кантото стига до ми бемол на втора октава...това и на някои мацки им идва зорлем ;)

Ако го изпееш там да е на някакъв интервал - примерно терца по-ниско или нещо такова, мисля, че ще стане интересно. Имаш готини попадения в тоновете на втория куплет :) Дерзай и чакаме пълния вариант.

Като цяло гледам, че почва португалски привкус да се дава на парчето, което си е доста приятно :)

Благодарско на постаралите се :thumbs_up:

Сега би било чудесно и някой от дамския състав на форума да се изяви...тръпна в очакване :)

Отговорено

Предположих, че несигурните ми опит за импровизация може да ти допаднат, но трябва да призная, че песента е много трудна... поне за мен. Пък и това са ми първите опити за пеене след 8 години пауза от ерата на грънджа и якия метъл!

То е видно, че стила на кавъра граничи с боса-новата, но трудното си е трудно.

За съжаление вариантите за импровизация, която след това да се запише са много. Така като си я пея... налучквам някои последования, които са хармонични, но се бяга от основната мелодия. Това, което ги свързва си истава текста и последованията в хармонията като отношения. Та, ако си по-снизходителен, може да дадеш нещо по-лесничко :surprise:

Отговорено

Еми то куцото в тоя вариант е, че доминантата съм я направил минорна девятка, както и втората степен не е полу-умалена, ами е минор 7, което автоматически изисква дорийски лад. Естествено има и разни други функционални замени, но те не влияят на кантото.

Всъщност реално погледнато хармонията съм я мислил така, че да не налага промени в мелодията на пеенето, ама ако се тръгне да се импровизира, вече е по-друга работата.

adXok - давай смело. То с по-лесното всеки знае. Я фани се напъни малко - сигурен съм, че ще стане готино :hysterical:

Отговорено

ОФТОПИК:

АдХок се прави на тарикат и ще има дългосрочни проблеми с влизането в този форум. Така, че си намерете друг начин да комуникирате.

• 3 weeks later...
Отговорено

ronia - моите почитания :punk_guitar:

Справила си се блестящо :cheers2:

Страхотни нюанси в пеенто и много приятен джазменски подход.

В този вариант даже вече не ми липсват бекове. Супер е. Много благодаря за старанието ;)

• 4 weeks later...