kolio_k Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие п.п.Бекинг трака е супер.Страшно готина и естетически издържана свирня. Цитирай
Telerig Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие п.п.Бекинг трака е супер.Страшно готина и естетически издържана свирня. страхотна идея за кавър версии и страхотен бекинг трак! Не съм певец, но съм фен на всички които се пробват защото парчето е яко - поздравявам първият участник! Цитирай
Polyphone Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие п.п.Бекинг трака е супер.Страшно готина и естетически издържана свирня. Много ти благодаря !!! На такъв бек трак е страшно удоволствие да пееш!!!! Цитирай
Polyphone Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Много истински и музикално изпято.Записа на гласовете наистина може да е по добър,но за мен това няма никакво значение.Изслушах го с удоволствие п.п.Бекинг трака е супер.Страшно готина и естетически издържана свирня. страхотна идея за кавър версии и страхотен бекинг трак! Не съм певец, но съм фен на всички които се пробват защото парчето е яко - поздравявам първият участник! Мерси! Нещо почва срам да ме хваща, че окепазих тоя хубав инструментален запис. Ако имах време бих отишъл студио сериозно да го изпея. Цитирай
.:adXok:. Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Боби, моля те човеко не се сърди... ама реших да изпея и аз това парче, щото си направих една слушалка тука на микрофон само за да го помъча да го изпея. Накрая нещо много мъчно ми дойде и за това много глупаво си се смея на глупавото несъобразяване с тоналността! Знам, че си супер перфекционист и те моля за извинение Светът е за двама, па и аз да се набутам П.П. Не знам как да експортвам с това Нуендо и го смесих в Рийзъна. Другата седмица пак ще го запиша, по-сериозно... сега отивам на Юръп!!! Цитирай
BlueZone Отговорено Май 11, 2007 Автор Отговорено Май 11, 2007 adXok - в началото много хубавко си го започнал, ама по-нататък...кантото стига до ми бемол на втора октава...това и на някои мацки им идва зорлем Ако го изпееш там да е на някакъв интервал - примерно терца по-ниско или нещо такова, мисля, че ще стане интересно. Имаш готини попадения в тоновете на втория куплет Дерзай и чакаме пълния вариант. Като цяло гледам, че почва португалски привкус да се дава на парчето, което си е доста приятно Благодарско на постаралите се Сега би било чудесно и някой от дамския състав на форума да се изяви...тръпна в очакване Цитирай
Грация Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Еми Зашевия, другата седмица съм по-фри. Можем да го запишем във вас, ама ако ми пееш бекове Цитирай
BlueZone Отговорено Май 13, 2007 Автор Отговорено Май 13, 2007 Еми щом трябва - ше пея...кво да правя... Цитирай
.:adXok:. Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Предположих, че несигурните ми опит за импровизация може да ти допаднат, но трябва да призная, че песента е много трудна... поне за мен. Пък и това са ми първите опити за пеене след 8 години пауза от ерата на грънджа и якия метъл! То е видно, че стила на кавъра граничи с боса-новата, но трудното си е трудно. За съжаление вариантите за импровизация, която след това да се запише са много. Така като си я пея... налучквам някои последования, които са хармонични, но се бяга от основната мелодия. Това, което ги свързва си истава текста и последованията в хармонията като отношения. Та, ако си по-снизходителен, може да дадеш нещо по-лесничко Цитирай
BlueZone Отговорено Май 14, 2007 Автор Отговорено Май 14, 2007 Еми то куцото в тоя вариант е, че доминантата съм я направил минорна девятка, както и втората степен не е полу-умалена, ами е минор 7, което автоматически изисква дорийски лад. Естествено има и разни други функционални замени, но те не влияят на кантото. Всъщност реално погледнато хармонията съм я мислил така, че да не налага промени в мелодията на пеенето, ама ако се тръгне да се импровизира, вече е по-друга работата. adXok - давай смело. То с по-лесното всеки знае. Я фани се напъни малко - сигурен съм, че ще стане готино Цитирай
musicman Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 ОФТОПИК: АдХок се прави на тарикат и ще има дългосрочни проблеми с влизането в този форум. Така, че си намерете друг начин да комуникирате. Цитирай
ronia Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Брей че трудно в тази тоналност! Обаче си е добър тракът, благодарности на Chrysalid! Светът е за двама (дамска версия) Как ви се струва? Цитирай
JD Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 (Редактирано) Ясен и категоричен почерк Редактирано Юни 1, 2007 от J D Fortune Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 1, 2007 Автор Отговорено Юни 1, 2007 ronia - моите почитания Справила си се блестящо Страхотни нюанси в пеенто и много приятен джазменски подход. В този вариант даже вече не ми липсват бекове. Супер е. Много благодаря за старанието Цитирай
Recommended Posts