Jump to content
Българският форум за музиканти

.:adXok:.

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

.:adXok:.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Предположих, че несигурните ми опит за импровизация може да ти допаднат, но трябва да призная, че песента е много трудна... поне за мен. Пък и това са ми първите опити за пеене след 8 години пауза от ерата на грънджа и якия метъл! То е видно, че стила на кавъра граничи с боса-новата, но трудното си е трудно. За съжаление вариантите за импровизация, която след това да се запише са много. Така като си я пея... налучквам някои последования, които са хармонични, но се бяга от основната мелодия. Това, което ги свързва си истава текста и последованията в хармонията като отношения. Та, ако си по-снизходителен, може да дадеш нещо по-лесничко
  2. Когато имам вереме ще я доизкосурявам... сега си заминавам в Ловеч за Юръп!!! Това са само идейките от съня ми... трябва да ги изсвиря на живо... инструменти-и-и-и-и-и-и!!! Цеко е на 100% прав, аз искам да правя нещо средно между електро-метъл-фламенко!!! С мелодични викали и леко към Девин Таунсенд и Ръсел Алан. Абе въобще, както дойде... според случая, ад-хок!
  3. Боби, моля те човеко не се сърди... ама реших да изпея и аз това парче, щото си направих една слушалка тука на микрофон само за да го помъча да го изпея. Накрая нещо много мъчно ми дойде и за това много глупаво си се смея на глупавото несъобразяване с тоналността! Знам, че си супер перфекционист и те моля за извинение Светът е за двама, па и аз да се набутам П.П. Не знам как да експортвам с това Нуендо и го смесих в Рийзъна. Другата седмица пак ще го запиша, по-сериозно... сега отивам на Юръп!!!
  4. След якия концерт на Delian, eL_NinYo и thedirt1 във фенса на следващата сутрин се събуждам с тая идейка: Hollow-Heart правена е само на Reason 3.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.