zanev 70 Публикувано Март 28, 2007 Публикувано Март 28, 2007 Здравейте на всички . Днес малко стъргах с ReValver MK 2 и реших в крайна сметка да има нещо черно на бяло дето се вика и ето записах интрото от едно от любимите ми парчета на Metallica - Disposable heroes от албума 1986 . Парчето не съм го вадил никога но го помня - уж де - пък и му смъкнах темпото с 5-6 единици щото голямо стъргане бе братче .... както и да е идеята ми беше да запиша нещо подобно с ReValver MK 2 и определено съм доволен от резултата като се има на предвид че въобще не съм си играл да правя саунд проби и т.н. А ето го и парчето http://media.putfile.com/Metallica-Heroes-intro . Ами това е . Да живее ReValver MK 2 новия хеви помощник на хората с домашни студиа .... браво Митак още веднъж евалла .Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Много,много яко .Едно от любимите ми парчета и при това страхотно изсвирено. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Супер успешно си докарал звука и усещането за оригинала! Имам леки забележки относно точноста на изсвирване на някои пасажи, но не е болка за умиране Цитирай
jFog Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Събуди страсти опреселено с изпъленнието ReValver MK 2 имат готин сайт, на Налбантов са 3 от 5-те демота дету се зареждат веднага чак се зарибих да го пробвам ,много готино си звучи. отивам да чета тутурки Цитирай
jFog Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Откровенно свалям шапка на програмата.... невероятни резултати отчетох със спийкър симулациите... Цитирай
jFog Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 И пак да кажа че си го изсвирил яко и много кефи звука (изпрайх завоите малко в погорните постове) Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Много як тоя ревалвер, а? Супер звук си извадил, само ми се струва че дясната ритъм китара е малко по-силна.. Цитирай
Guest Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Цеко Единствената ми забележка по саунда е (слушам на слушалки), че дясната китара е по-силна от лявата и общо взето цялата песен ми идва много "вдясно" Ако можеш, премести леко дясната китара към средата, мисля, че ще стане по-добре. Всичко друго е на 6! Лично мнение. Цитирай
Dez Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 ЕВАЛА БРАВО ПИЧ... СТРАХОТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЕВАЛА ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ Цитирай
tocata Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 ...................................ЖЕСТОКОООООО Цитирай
simeon4o Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Много сериозен звук евала Дай инфо какво има по кабела между китарата и Revalvera, че из го пробвах ама сам дале4е от желаните резултати Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 25, 2007 Автор Отговорено Април 25, 2007 ... ами абсолютно нищо няма по кабела . записа е правен с Ямаха RGX 220 - нойслес кабел на 12 години - аудио карта Audiophile на M-Audio и от там в компа а в компа Кюбейс СХ3 и Ревалвера ... това е . а .. малка подробност е че навсякъде звучат по две бленди едновремено ама то това отдавна е нещо нормално - панорамите са на 100% в ляво и дясно . освен това от важно значение е и че работата в софт процесор дава възможност да направиш две китари с различен звук а с абсолютно еднакво изсвирване което е много важно за постигане на маскимално стегнат резултат .... използвал съм бленди от тези на Митака като съм сменял говорителите ... това е . ако крайния резултат е по различен тръгни по верига и търси слабото място . желая успех . Цеко Цитирай
simeon4o Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Ще го разцъкам Revalvera по обстойно мерси много! Цитирай
Грация Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Е, толкова да го обичам това парче! За техниката не мога да се изкажа, защото нищичко не разбирам (още ), обаче изпълнението Цитирай
Recommended Posts