angelnenov1988 Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 За електрическа китара предпочитам на Yamaha 10-ки. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Krass_bg, тия DR-ки също са готини, но на соловите покритието пада за 2-3 дни... Цитирай
tatkoogi Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Какво точно се наблюдава? Промяна в звученето или визуално се изменят? При докосване? Цитирай
Krass_bg Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Сигурно от перцето :? А на докосване едва ли е по различно - покритието е супер тънко и само цвета пада предполагам, звученето не би трябвало да се променя. Но си е кофти де... черни струни и тук там остъргано x_x .. Иначе препоръчвам еликсир на всички! По-скъпи са, но си заслужават.. така или иначе изкарват с месеци повече от нормалните струни... Между другото като си взех китарата, беше със D'adario EXP които също са доста добри 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Тези цветни DR си вървят идеално с Teck-Pick-овете... покритието е пълен боклук и на двете. А каквото се остърже от тях се залепва за адаптерите. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Ernie Ball Super Slinky Епа да..,държат на бендове,звучат добре,също така добри струни според мен са GHS. 1 Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 (Редактирано) Ernie Ball последно време. Редактирано Юли 13, 2011 от soggy.limp.biscuit 1 Цитирай
Ceco123 Отговорено Юли 15, 2011 Отговорено Юли 15, 2011 Вчера се случи преврат в живота ми и искам да го споделя с вас! Чувствам се като девственица открила секса! Смених си ърнитата (които уж имаха титаниеви нишки около главите за по голяма издържливост, а именно от там се скъсаха за около месец...) и реших да си купя по скъпи струни този път и да видя дали ще ми излезе по евтино в дългосрочен план. Е вярвайте ми такова оргазмично усещане след като инсталирах тея Elexir 9-42 на китарката не съм изпитвал... то тон, то еластичност, то мазнички да ти са лъзга ръчичката и да не прави шумченца направо... друга лига са просто от 10 левовите струни ! Благодаря за вниманието ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Слушайки акъла на synchu и невярвайки на твърденията, че са по-корави от Elixir, заръчах и аз едни такива: Сложих ги преди 3 дни, засега са супер - много як тон и звънтеж, готини на пипане, не се разтеглят, не са потъмнели и не им е опадало покритието. Както няколко пъти вече ми се случва с разни прехвалени и прекалено скъпи марки. Ще видим колко ще изкарат, но засега съм доволен! Цитирай
Icarus Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 ^ Това наистина ще ми е интересно. Предполагам ще споделиш резултатите? Резултатите са, че са си абсолютно същите Иначе обмислям варианта да хакна едни 11-ки на страта, макар че ще ми изнемощеят пръстченцата с тия въжета. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 Слушайки акъла на synchu и невярвайки на твърденията, че са по-корави от Elixir, заръчах и аз едни такива: Сложих ги преди 3 дни, засега са супер - много як тон и звънтеж, готини на пипане, не се разтеглят, не са потъмнели и не им е опадало покритието. Както няколко пъти вече ми се случва с разни прехвалени и прекалено скъпи марки. Ще видим колко ще изкарат, но засега съм доволен! Тези от къде ги поръча? Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 от сайта им - с безплатна доставка при мене май пак стана къде една година откак сменях струни, та оня ден най-после се наканих да сложа целия комплект дадарио 10-52, къде го зех за 8 кинта от мюзикуърлд, а не само първата. бахти зора само докато ги сложа, нема връзване братче. иначе лошо не съм видял от тях, ама аз толкова и посвирвам, де... друго си е с нови струни, зазвучах почти като истински. 1 Цитирай
mselfdestruct Отговорено Август 25, 2011 Отговорено Август 25, 2011 купувам си два пакета осмици и десятки D'Addario първа втора и трета са ми осмици червътра пета и шеста са десятки Цитирай
Recommended Posts