angelnenov1988 Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 За електрическа китара предпочитам на Yamaha 10-ки. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Krass_bg, тия DR-ки също са готини, но на соловите покритието пада за 2-3 дни... Цитирай
tatkoogi Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Какво точно се наблюдава? Промяна в звученето или визуално се изменят? При докосване? Цитирай
Krass_bg Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Сигурно от перцето :? А на докосване едва ли е по различно - покритието е супер тънко и само цвета пада предполагам, звученето не би трябвало да се променя. Но си е кофти де... черни струни и тук там остъргано x_x .. Иначе препоръчвам еликсир на всички! По-скъпи са, но си заслужават.. така или иначе изкарват с месеци повече от нормалните струни... Между другото като си взех китарата, беше със D'adario EXP които също са доста добри 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Тези цветни DR си вървят идеално с Teck-Pick-овете... покритието е пълен боклук и на двете. А каквото се остърже от тях се залепва за адаптерите. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 На 1.07.2011 г. at 20:19, marian666 написа: Ernie Ball Super Slinky Епа да..,държат на бендове,звучат добре,също така добри струни според мен са GHS. 1 Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 (Редактирано) Ernie Ball последно време. Редактирано Юли 13, 2011 от soggy.limp.biscuit 1 Цитирай
Ceco123 Отговорено Юли 15, 2011 Отговорено Юли 15, 2011 Вчера се случи преврат в живота ми и искам да го споделя с вас! Чувствам се като девственица открила секса! Смених си ърнитата (които уж имаха титаниеви нишки около главите за по голяма издържливост, а именно от там се скъсаха за около месец...) и реших да си купя по скъпи струни този път и да видя дали ще ми излезе по евтино в дългосрочен план. Е вярвайте ми такова оргазмично усещане след като инсталирах тея Elexir 9-42 на китарката не съм изпитвал... то тон, то еластичност, то мазнички да ти са лъзга ръчичката и да не прави шумченца направо... друга лига са просто от 10 левовите струни ! Благодаря за вниманието ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Слушайки акъла на synchu и невярвайки на твърденията, че са по-корави от Elixir, заръчах и аз едни такива: Сложих ги преди 3 дни, засега са супер - много як тон и звънтеж, готини на пипане, не се разтеглят, не са потъмнели и не им е опадало покритието. Както няколко пъти вече ми се случва с разни прехвалени и прекалено скъпи марки. Ще видим колко ще изкарат, но засега съм доволен! Цитирай
Icarus Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 На 23.06.2011 г. at 16:20, Blagoy Nikolov написа: ^ Това наистина ще ми е интересно. Предполагам ще споделиш резултатите? Резултатите са, че са си абсолютно същите Иначе обмислям варианта да хакна едни 11-ки на страта, макар че ще ми изнемощеят пръстченцата с тия въжета. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 На 21.08.2011 г. at 19:02, Baby Thomas написа: Слушайки акъла на synchu и невярвайки на твърденията, че са по-корави от Elixir, заръчах и аз едни такива: Сложих ги преди 3 дни, засега са супер - много як тон и звънтеж, готини на пипане, не се разтеглят, не са потъмнели и не им е опадало покритието. Както няколко пъти вече ми се случва с разни прехвалени и прекалено скъпи марки. Ще видим колко ще изкарат, но засега съм доволен! Тези от къде ги поръча? Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 от сайта им - с безплатна доставка при мене май пак стана къде една година откак сменях струни, та оня ден най-после се наканих да сложа целия комплект дадарио 10-52, къде го зех за 8 кинта от мюзикуърлд, а не само първата. бахти зора само докато ги сложа, нема връзване братче. иначе лошо не съм видял от тях, ама аз толкова и посвирвам, де... друго си е с нови струни, зазвучах почти като истински. 1 Цитирай
mselfdestruct Отговорено Август 25, 2011 Отговорено Август 25, 2011 купувам си два пакета осмици и десятки D'Addario първа втора и трета са ми осмици червътра пета и шеста са десятки Цитирай
Recommended Posts