Zball Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 не ползваите фендер супер булетс.Скъсаха се 2 седмици след като ги сложих след 1 малък бенд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Ако ти се е случило 10 поредни пъти, тогава можеш да го кажеш това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 11-52 DEAN MARKLEY -В МИ БЕМОЛ , НО СЕГА ЩЕ ГИ СМЕНЯМ С 11-49 ИСКАМ ДА СВИРЯ НОРМАЛНО В МИ - СПОРЕД ВАС ДАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НОВ СЕТЪП НА КИТАРАТА ,ТЯ Е СТРАТ И В МОМЕНТА Е С ЧЕТИРИ ПРУЖИНИ НА ТРЕМОЛОТО ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Може би минимално отпускане на truss rod-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Да, обаче съвсем малко. Около 1/8 (една осма от оборота, около 15%, за да не става объркване) оборот може даже да дойде нагорно. Рядко се налага дори за по-големи пренастройки тръсрода да се пипа повече от 1/4 оборот. Та по-добре пробвай първо без, пък ако нещо даде отражение след около седмица, винаги можеш да го пренастроиш. И аз трябва ама моя пък отвора му е под 22-ро прагче и трябва да смъквам целия гриф... Мързеееееллл... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Quiet Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Jimi Hendrix десятки...на мен ми харесват много...имат добър,чист тон,удобни за са слайдове,бендове...супер са! (според мен) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 В момента с D'Addario 9-46,но се замислям серизоно дали да мина на Elixir Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krismana Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Аз в момента съм с D'Addario Chromes 13-56 благодарение на Евтим Джерекаров и съм адски доволен..... понякога имам чувството, че свиря на някаква смеска между китара и бас но изкарват страхотно плътен и мощен тон, строя ми е BEAdgb (от 6 към 1) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 при мене са "опнати" Elixir деветки... нямам какво лошо да кажа за тях... от 3 месеца и половина ги чегъртам и още няма ръжда по тях... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 18, 2009 Share Отговорено Март 18, 2009 Аз като че ли предпочитам розови..... ама нЕма! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joe_Guitariani Отговорено Март 19, 2009 Share Отговорено Март 19, 2009 Само 9-ки , много са добри за сукане земам си Стаг че са по 6лв иначе като имам кинта Ърни Бол просто са дъ бест според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2009 Share Отговорено Март 19, 2009 Евтиме - по принцип има DR розАви, ама нещо не намирам по моите шопове, че да вкарам малко за цвят. Аз сега съм с едни нови, пак с покритие, пак черни. Малко повече ме кефят от DR, на същата цена са. Кефи ме, че дори и топчетата им са черни, а това за мен е важно, защото ги слагам с топчетата при ключовете горе. Ето пик: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Март 19, 2009 Share Отговорено Март 19, 2009 искам такива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Март 19, 2009 Share Отговорено Март 19, 2009 Elexir и за електричката и за акустичката иначе едно време на "Гашевска" се радвах кат малко дяти , тогава беха два лева и като ги бучнех на кухетата Орфей със изобретен от мен уред/картон/ с адаптер "Хранов" поставен на отвора ставаше як рок ен рол Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 19, 2009 Share Отговорено Март 19, 2009 Thomastik-Infeld, тук таме Elixir (за акустична, но вече рядко), и понякой път Dean Markley Nuno Bettencourt signature, сигурно съм го споменавал и по-рано, но да кажем, че не съм намерил нищо по-добро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts